- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Днес зарязах един, и се сдобих с друг, почитател на секса...
Значи проблема ми е такъв, днес скъсах с едно момче, обаче един друг веднага се изпробва и се получи, сега е в нас/ е като четете това на др ден май вече няма да е/ и иска да правим секс, а преди три дни правих и сега изобщо не ми е до това... Кажете какво да направя са? Да се чу*ам ли или не? Щото той май ще е в нас дълго време
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Ти всеки ден ли пускаш такива теми??!Първоначално написано от nikity9926
![]()
I don`t care .. ;] ..
Той може да е "почитател на секса", но явно ти не си почитателка на чувствата и социалните контакти и сближаване без сексуална намеса...(никой не съдя) Живота си е твой, твои са решенията и последствията, защо очакваш непознати хора в някакъв форум да ти казват какво да правиш?!
Ако ти се прави нещо правиш го ако ли не, не гоправиш.Просто е какво питаш нас?! Решението си е твое!
Секса е здраве, Здравето е Живот, а Живота е хубав - СОПА В ЛЕГЛОТО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
АЗ ЛИ???Първоначално написано от Biskfitka
vsichkii, osven men, sa tupii !
пускай вее !после ми кажи номера си и аз да та мина
![]()
![]()
Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!!{}~{}~{}
{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}
++++Той може да е "почитател на секса", но явно ти не си почитателка на чувствата и социалните контакти и сближаване без сексуална намеса...(никой не съдя) Живота си е твой, твои са решенията и последствията, защо очакваш непознати хора в някакъв форум да ти казват какво да правиш?!![]()
![]()
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg
Не ги разбирам такива хора... Виж, да ти харесва секса е нещо нормално, понякога да си го позволяваш неангажиращо също е доста често срещан вариант, в което не мисля, че има нещо лошо, НО секса не е ХОП-ОПАЛЯНКА, свършена работа... Поема се отговорност. Затова и намери точния човек (никой не ти казва влюби се или нещо такова, просто имай си секс отношения с човек, който най-малкото му имаш доверие, че няма да те забременее), а не да се хвърлиш на врата на първия срещнат и айде в леглото...
А аз може ли да пишкам след малко? разрешавате ли ми?
аххахахахха бахти тъпото заглавие хахахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
неПървоначално написано от reelfishing
![]()
Е как какво да правиш....Доло на гарата има толкова свободни места и "жени" с дажни наклонности като твойте...Отиди поне да изкараш някой леф като си тръгнала по тоя пътПървоначално написано от nikity9926
![]()
заключ на темата.Темата е изчерпананяма вече смисъл от нея
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
Това,че толкова лесно ще му пуснеш,предвид факта,че сте заедно от много скоро....хич не говори добре за теб![]()
Кажи го така :Първоначално написано от Sweetlipss
^^Първоначално написано от Sweetlipss
така еПървоначално написано от Sweetlipss
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
Да не говорим, че не се знае дали изобщо са заедно. Ама к'во ти пука - пу*ката си е твоя... Ако искаш давай, ако искаш недей...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
каква дилемаДа се чу*ам ли или не?ох горката как ли да постъпи? ние от къде да знаем мада фака?? .. прави каквото сметнеш за добре
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..