.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Русе

Не е кои знае какво ..

Здравейте аз съм Моника ..моят проблем не е кои знае какво,но .. да кажа аз.

Аз съм 7-ми клас уча в едн0 училище още от първи клас,но нямам много приятели само 2 най-добри но инъче нямам други а .. едната от тях вече не стои с мен толкова много колкото преди другата я познавам от по малко от година,но все пак я познавам .. достатъчно а тя в 9-ти клас мисли да ходи при баба си в Турция знам че има много време до тогава но все пак .. ми е тъжно и незнам когато отида и в ново училище няма да имам приятели .. та проблемът ми е,че имам само тях двете нямам си други приятели Ако можете да ми дадете знам ли някакъв съвет или нещо..Благодаря Предварително
    - - - - - -

Мега фен Аватара на ameli
    Е като почнете да се жалвате, че нямате приятели .. утре ставаш в едно междучасТие ( ) и тръгваш из коридорите... харесваш си някой, отиваш при него, запознавате се, разменяте си скайповете, чатите и хоп ето ти нов приятел .. (под него имам предвид човек - не е казано да е момче)

а в новото училище ще е по-лесно .. можеш да започнеш на чисто успех
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    В новото училище можеш да си създадеш нов имидж.Ще се запознаеш с нови хора от класа,от училището и ще имаш приятели.И сега можеш да го направиш в сегашното училище.Амм все пак като си седиш така нищо няма да направиш и ще продължиш да нямаш приятели Успех

Град
    Русе
    ameli Благодаря ти
    - - - - - -

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: Не е кои знае какво ..

Цитирай Първоначално написано от poni4kat1
    Здравейте аз съм Моника ..моят проблем не е кои знае какво,но .. да кажа аз.

Аз съм 7-ми клас уча в едн0 училище още от първи клас,но нямам много приятели само 2 най-добри но инъче нямам други а .. едната от тях вече не стои с мен толкова много колкото преди другата я познавам от по малко от година,но все пак я познавам .. достатъчно а тя в 9-ти клас мисли да ходи при баба си в Турция знам че има много време до тогава но все пак .. ми е тъжно и незнам когато отида и в ново училище няма да имам приятели .. та проблемът ми е,че имам само тях двете нямам си други приятели Ако можете да ми дадете знам ли някакъв съвет или нещо..Благодаря Предварително
    Като пораснеш и отидеш да учиш за висше или да работиш другаде ще се разделиш с всички свой приятели от детството си - така че не си го слагай на сърцето, защото не е края на живота, а по-скоро начало на ''нов живот''.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Русе
    Аз винаги когато се запознавам с някого и съм срамежлива не мога да кажа малко или много .. но в началото си е така сигурн0
    - - - - - -

Град
    из източната част
    че за какво са ти повече от 2-3 приятелки... стига да са най-добрите за теб. Но ти си още 7 клас ше се запознаеш с още много хора и от тях ще си допаднете с някои, а с други не. При мен така се получи, макар и аз да не съм от най-контактните.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Не е кои знае какво ..

когато отида и в ново училище няма да имам приятели ..
    чакай.. и от това се оплакваш?!

Приятелите не се правят за 2-3 дена/седмици/месеца.. приятелство се гради с ГОДИНИ... ако нямаш приятели от детството, започвай да търсиш добри такива, за да могат да ти помогнат когато НАИСТИНА имаш нужда от тях... и обратното естествено.. а съвет как да си намериш приятели няма, ти си човека, който ще реши как и кого

Град
    Русе
    Запознай се с някои от другите класове ( ако вече не се познаваш де ), намерете общи интереси.
    Или ако в училище не намериш, ходи на някое извънкласно занимание като танци или някакъв спорт. Там също можеш да си намериш.
    The one person you need to be is yourself...;]

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от sunstreet
    Запознай се с някои от другите класове ( ако вече не се познаваш де ), намерете общи интереси.
    И
    + Аз като нямах приятели се запознах с едно момиче в метрото и си допаднахме и сега излизаме от време на време, така че пробвай

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз винаги когато се запознавам с някого и съм срамежлива не мога да кажа малко или много .. но в началото си е така сигурн0
    Oт възрастта е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Като станеш осми клас и смениш училището всичко ще се оправи - там всички започват от 0 и са наплашени като зайци (то неслучайно им се вика така) и ще почнете да се сприятелявате.

Честно казано, от опит знам, че е хубаво да имаш не повече от 1-2 добри приятели. Другото са познати с които си сърбаш кафето и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си