- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- надървянее..хелпп
Здравейте!Имам малко проблемче,свързано със секса и бих искала да ви помоля за съвет.Всъщност проблема не е мой,а на приятеля ми.Преди 1 седмица правихме секс за първи път(и двамата).А то секс ли беше..Сложно е,но ще се опитам да го обясня така..:той доста трудно достига до "надървяне",а когато достигне много бързо му спада члена.Аз предполагам,че проблема не е в мен-не съм някоя грозна и дебела,а също не е и в притеснението.Ще ви помоля да ми дадете някакъв съвет,защото наистина не знам какво да правя.Не ми се иска на един секс да харча по 3-4 презерватива!Ако може без обиди и разни такива-само сериозни хора.Aко има някакви статийки да постнете да прочета или просто си кажете мнението какъв може да е проблема и разрешението му.Ще съм ви безкрайно благдарна !
![]()
Не се притеснявай за нищо, и аз бях така първите няколко пъти. Просто продължавайте докато свикнете с голотата си.![]()
16
Еми понякога си е нормално...Кажи му да престане със чекиите и да свикне с мисълта че вече сте заедно и правите секс.Пък и наистина в началото ще се притеснявате малко или много един от друг.Направи му свирка,гали го целувай го-като се поопознаете и ще разбереш кои са му ерогенните зони.Любовната играе нещо много важно -развинти си фантазията и дерзай!Един релаксиращ масаж преди секс също може да има невероятен резултат!Успех!![]()
Престанал е с чекийте още преди месец.Благодаря за съветите
Престанал е вика![]()
Както имаш нужда да се подготвиш и възбудиш преди самия акт - така и на него трабва да му помогнеш. Целувки, хапания, драскане, камшичи - ддз. Питай го какво иска - мъжете поне в тва ни бива![]()
не си грозна сигурно, ама аз на моя му давам да ми свършва в ушите от тази вечер и ако искаш го питай дали му пада!!!!![]()
може и твоя да има някакви такива желания що не го питаш?
Това са психологически работи. С времето ще се оправи.Първоначално написано от gloryvolley
ПРезервативите и други неща за секс трябва да се купуват ЗАЕДНО, не само от единия човек.
Good luck, Bad luck, Luck...
нещо не схванах твоята мисъл ..Първоначално написано от Moni96
![]()
Вложете повече усилия в целувките, направи му свирка или нещо подобно и малко по малко ще свикнете![]()
Любовната игра му е майката. Първо разбери какво му харесва.. докосвания, целувки, драскане, палави смуквания.. коя част от теб харесва най-много, дали полупрозрачен потник не го възбужда повече от голотата.. различни мъже, различни 'вкусове'. С няколко думи, виж кое и как му харесва. Нз дали си опитна във фелациото, но ако трябва - тренирай. Не е казано, че всеки път трябва да се прави секс.
Ето ти идея.. седнете да гледате филм, гушни се в него.. по някое време започни да го целуваш по врата, да го опипваш под кръста, след като през панталоните прецениш, че му е станал, не се притеснявай и бъди дръзка. Бръкни му в гащите, разкопчай ги, духай му.. от там прецени, дали би искала да го яхнеш или да продължиш със свирките и така да опиташ да го докараш до края. Не се тревожи, че не му става.. може да е на психическа основа. Ако има изпити, проблеми или нещо такова. И аз не се представих на особено високо ниво първия път, но скоро се свиква.. надявам се.Късмет
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Ушите ... тва нит е интересно нит е перверзно по скоро граничи с простотия ...Първоначално написано от Moni96
Ти па ше кажеш ... !Първоначално написано от machoka
По темата
Тва е 1вия път направете 10тина 20-30 акта и после ела пак да пишеш да видим дали ще е същия резултата![]()
Не е изключено да се притеснява момчето. А и на теб като е било за първи път не вярвам да сте обърнали много внимание на любовната игра ами май само на съществената част? Поправи ме, ако бъркам!
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
gloryvolley, проблемът ти е много основателен. статистически често срещан. мисля, че мога да ти помогна. свободен съм утре вечерта, гарантирам, че ще му го вдигна.
междувременно помисли пак дали не си толкова грозна.
Най-великото нещо, което ще научиш е да обичаш и да бъдеш обичан в замяна.
Може би просто е бил малко притеснен или пък е имал проблеми,които са довели до този завършек.Както казаха по-горе,НЕ ПЕСТЕТЕ ОТ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
свирката помага!![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
От опит ли го казваш? :PПървоначално написано от machoka
Да обичаш значи да страдаш!
Не се притеснявай,и аз първия път изпуках 2 презерватива![]()
Бъди творец, но твори и простотия