.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Chacho доста добър цитат !

а иначе за тоя сериал - баси тъпото зарибени такива
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Не бих казал Чачо .. тъй като изслушах всички и наистина има добри съвети ... ако исках да знаете кфо ми е нямаше да пиша повече от един коментар .. и повярвай колкото и да ти обясня няя разбереш кфо ми е .. за това не си мисли че това ми е била целта ...

Град
    Варна
    Затова е форум.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho
    Мерси никенце, мен пък ми допада мирогледа ти. Толкова, че даже пуснах коментар, въпреки че бегах от тук. Няма да се повтори. Айде живи и здрави, и тежка ви нощ
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE

а иначе за тоя сериал - баси тъпото зарибени такива
    /офф

Еее, се едно ме убиждаш ;( (шегувам се)

Вярно е, че става все по-тъпо с всеки изминал сезон, но като няма кво друго да гледам.

Като излезе ми беше много интересно, затова и никът ми е такъв (не променян от години)

офф/

Град
    Варна
    Chacho мерси.. мен лично не ми пречиш изобщо :P

Иначе към L0ST .. ем ддз ама всички около мен гледат този тъпия сериал.. пак, че не е Листопад - добре е

Град
    Emerald Dream.
    Еми човек ... на никой не му тябват приятели паразити...Правилно си направил...Лично за мен-когато направих същия този избор да не простя на приятелите си за нещата които бяха наговорили срещу мен сега ми е много по-добре.Виждам промяна и в тях - не толкова розова...Пият,пушат,напушва се ,бият се , женската част от тях ако влезнат в морето еколозите ще помислат петното от грим за нефтен разлив от някой танкер,държанието им ...Айде моля ... ако исках да ставам такъв да бях станал вече.Всички тези позьори фешъни батки.Незнам дали мога да съдя по форума но виждам че има хора като мен - по-....земни,или с по-забавено развитие може да кажат горепосочените.

И един съвет от мен : Намери с нещо да си се занимаваш!Когато имаш с какво да си губиш времето тези пристъпи на депресия няма кога да йзбият...Ако и това което ще ти губи времето е полезно може и полза да извлечеш от него...

момче

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    С две думи - виновни сме си ние, защото сляпо се доверяваме. Допускаме да ни предават, да ни тъпчат, да си изкарват виновни, и това после било истински приятел.. вече се броят на пръсти. Доверяваме се твърде много и ние страдаме накрая.
    Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си