- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърза Диета
Диетата на Боряна-10 дена 8-10 кг
Еми ти щом си решила да гладуваш - не ти трябва диета.
Колко кг искаш да свалиш? Пробвай да се ограничаваш (знаеш от какво) и пак ще имаш ефект според мен.
Успех!!
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
1 ден - две кофички кисело мляко
2 ден - зеленчуци всякакви
3 ден - 5 варени картофа
4 ден - 5 варени яйца
5 ден - 800гр. месо (варено, печено, без сол и мазнина) (препоръчва се пилешко или телешко)
Let the psycho plays with you...
Ами, като не можеш да се ограничаваш 0 няма отслабване, това е.
За 3 седмици щом искаш да отслабнеш, трябва доста да намалиш храната . Иначе не става.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не става с неядене.Става с това да знаеш какво да ядеш и как да тренираш.
Яж каквото искаш, колкото искаш, само гори калориите.
Сутрин като станеш, разтягай мускулите и 5 км през квартала да си изтичала. :P
До месец, два, шест ще си супер.
а коя е тази витамино-протеинова диета?
няма любов
Аз с толкова храна няма да имам сили да отида на лекции, какво остава за тренировкиПървоначално написано от anna93
Особено 1 и 2 ден.
Пълна лудост.....2 кисели млека цял ден......яде се врез равни интервали цялият ден,,,,не се ядат боклуци(разбираи чипс,сладки,дюнери и др) и късно вечер след 7 не се хапва ни6то защото не можеш да го иразходиш като енерия и се превръща в мазнини.
Първоначално написано от Manenkoto
И аз също като теб ;] Аидй заедноСъвсем сериозно говоря ;]
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
1 Ден - 3 литра минерална вода Девин
2 Ден - 3 литра минерална вода горна баня
3 Ден - 3 литра минерална вода Хисар
4 ден - 3 литра чешмяна вода
Този цикъл се повтаря 4 пъти или общо 16 дни.
На 20 ден получавате 3 литра светена вода от дядо поп!
Grumpy old madman
Във всяка диета има малко или много ограничение, след като неможеш да се ограничаваш няма и как да си на диета, иска се воля!! Но най - важното е движението и по-полезни храни, пълнозърнест черен хляб, яйца, плодове и зеленчуци, ядки, пий много вода и това има най голям ефект а не някви измислени диети!
Диетата на Боряна съм я правилаЗа 8 дни свалих 6кг и в интерес на истината глад изпитвах само 1я ден
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Витаминно-протеиновата или 90-дневната,макар че за 90-дн.диета трябва поне 5 седмици да я спазваш за да я спреш,а тая на Боряна си е чист глад и мъчение![]()
![]()
Започни диетата на Боряна аз още на първите 5 дена бях махнала 5 кг., а на другите 5 дена още 3 + тренировки по 30 минути на ден минимум.
Късмет![]()
Пък ако се решиш пиши и може и аз да ти правя компания, защото тея дни се чуствам малко тежко![]()
дае и по този начин ще си изпикаеш всички възможни сокове![]()
Амфет и вода е най-добрата, ама мн скъпо идва![]()
Let the psycho plays with you...
Първоначално написано от Canis_Dirus
Винаги намираш какво да кажеш, че да ни окуражиш
![]()
При диетата на Бори най-гадно е първият ден-ако успееш да го преминеш, ще минеш и останалите без проблем =) аз не успях.. xD