- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам съвет :(
Здравейте на всички. Искам да ви помоля за съвет, но преди да го направя ще ви помоля да няма обиди и злобни коментари.Значи историята е следната : преди 2-3 години с приятеля ми се опитахме да правим секс и казвам "опитахме" , защото на мене ми беше за пръв път и той неможа да проникне и имаше силна болка.. сигурно ме е било страх незнам.. Опитвала съм след това още 1-2 пъти, но без резултат. Сега опитах отново (след толкова време, заради подходящия) , но той реши, че след като неможе да проникне по този начин, първо ще използва пръст с мисълта , че проникването ще е по-лесно след късането на химена. Ммм.. до тук добре. С един пръст само изпитах много силна болка, но влезе и ципата беше аут
Реши да не ме мъчи и да оставим за след 2-3 дена същинската част. След тези 2-3 дена опита директно с пенис, но пак се запъна... и тогава вкара 2 пръста, а аз умрях от болка.. най-силната болка в живота ми изобщо ! Имаше крясъци дори и той веднага спря и ме гушна... От тогава не сме пробвали. Минаха няколко дена. И след двата пръста 2-3 дена ме боля - без майтап болка ! Проблема не е в него - той е много внимателен и изчаква докато аз съм готова. Но просто влагалището ми е адски тясно. няколко пъти съм пробвала да слагам тампон и просто неможе да влезе и ме боли. Сега половината ще си помислят , че става дума за пълни смотаняци, но в интерес на истината не мисля , че вината е в нас. Та въпроса ми е следния - според вас какво мога да направя за да бъде влагалището максималко разширено, добре ли сме направили с тези паузи или не е трябвало, изобщо как би било редно да реагирам в подобна ситуация. И само да вметна, че не съм на 15-15 години.. по-голяма съм и мисля, че знам какво искам... но подяволите как да го получа без да се осъкатя от болка ?!! Благодаря на тези, които прочетоха това и се надявам да няма упреци и забележки. Наистина имам нужда от помощ.
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!