- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво има в джобовете ви?
Понеже ще ми перат якето и аз си опразвам джобовете .. вдъхнових се да създам цяла нова тема (не видях такава)
таа Какво има в джобовете ви?
почвам аз:
1линия
2.молив
3.гума
4.химикал
5.2 фиби
6.ластик
7.дъвки
8.бонбон
9.кърпички
10. пари
11.ключ
12.телефон
13.гланц
14. ръкавици
и май тва .. много възможно и още да има .. всичко отива в джобовете .. майка ми като вземе да ги опразва в чудо се вижда![]()
![]()
айде вие сте
п.с. по-тъпа тема не измислих, не ми се карайте![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Пари, ключовете (2) и телефон (понякога и дъвки) - не прекалявам, гледам да ми е леко.![]()
1.Пари
2.Телефон
3.Ключове
4.Дъвки
5.Бонбони (редовно)
6.Понякога си слагам и химикал
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи за кои джобове :
на дънките - пари, телефон
на якето - дъвки, слушалки, кърпички, бонбони, фибичка и ластичка най често
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ми на дънките: Пари, ключ, карта за рейса, телефон, маркер и семка![]()
![]()
на якето : слушалки, лична карта, oCB , някво найлоново малко пликчехартийка, програмата за училище, пак маркер, и карфица
![]()
Телефон и кърпички.
Баща ми изпадна в ужас, докато ме гледаше как си опразвам дамската чанта в опит да му услужа с орбит дражета.![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В момента нищо, но като съм с яке има телефон ,кърпички, ментос или нещо то тоя род, лична карта(щото ми трябва за да вляза в даскало), карта за автобус, пари
Пари, цигари и запалка, OCB, телефон, mp4, слушалки, ключове и гланц (:
What makes you tick?
Първоначално написано от Murder_Doll
ее ей го и от мойте хора с OCB-тата![]()
на дънките:
- пари
- телефон
- гланц
якето:
- всевъзможни боклуци от различни храни
- кърпички
- химикал
- ключове
пп: МРАЗЯ да нося чанта за сметка на това ставам като торбалан :
![]()
слушалки, телефон,пари,дъфки,гланц,че рен молив и кърпички![]()
![]()
яко ocb-та, а?
телефон ,слушалки и пари обикновено
в момента нищо
- телфон
-кърпички
- ключ
-пари
-слушалки
в дънките - нищо XD
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
В панталоните - Телефон и пари
По якето - цигари, запалка, ключове, пари, фиби (понякога понеже си ги слагам по дрехите)
в момента топка за тенис на корт и GSM!
Обикновено в дънките : Мп4 , телефон, кърпички , пари , ключове, химикал, молив , гумичка ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от kalpazanka
![]()
иначе ся имам тел и картата за градски транспорт (тези неща никога не ми излизат от джоба ;дд )
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ключове,портмоне,нож,химик л,телефон,крпички,плеъра.... и ако ходя на даскало тетрадка
Първоначално написано от BioX
![]()
![]()
Кажи ми че тоя нож e да си режеш кренвирши и наденици и домати и краставици и сирене etc. ... и че, не е за предумишлени убийства![]()
![]()
![]()
![]()
няколко монети
телефон
дъвки
и един балсам за устни![]()
Просто аз
Телефон, пари, ключове, дъвки.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
В якетоо- нищо
В дънките обикновено имам пари, телефон, ключове, ластик за коса и дъвка може![]()
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."