- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ескапел..
Исторята е следната:
-на 20,12,2009 ми свърши цикъла (до тук вс.ОК)
-на 15.01 правих секс и едва ли му се слуша на някои как и защо е станало но приятеля ме свърши в мен!
-без никакво колебание 11часа след акта пих ЕСКАПЕЛ!!!
-4\5 дни по късно цикъла ми доиде (беше си нормален...)
-някаде към средата на фев. се прибирах от училище и докато си се возих в метрото ми прилоша...прибрах се и повърнах...същия ден отидох на лекар и без никви прегледи ми изписа нещо за имунната система и това беше за тогава повече не го мислих
-преди няколко дена получих прокървяване което беше много малко
-направих си тест и показа отрицателен
-в момента точно имам неща като бяло течение
-И ПРОБЛЕМА МИ Е ЧЕ НЕ М ИДВА ВЕЧЕ плус минус 50дни...така де пих хапчето доиде ми а пък сега ми закъснява....
-----------------------------------------------------------
даваите савети... :S:S:S:S:S:S:S
Че не си бременна от тогава е ясно. Нещо друго си се разболяла. И не е задължително да е заради секса. Според мен - пълно медицинско изследване, за да си спокойна.Първоначално написано от eroganse2009
Good luck, Bad luck, Luck...
почти 17 :S
Най-добре отиди на лекар, за да знаеш със сигурност. Според мен не си бременна, но определено трябва да разбереш причината , поради която ти закъснява, защото 50 дни никак не са малко ...Успех
Според мен е от хормоналната бомба Ескапел..Почвам да се притеснявам когато другите имат сериозни проблеми,иди на лекар задължително отново :S кажи на родителите си![]()
+1Първоначално написано от SilverBrilliance
Тези хапчета най - често причиняват хормонален дизбаланс ( ако мога така да го кажа), но преди всичко това е на псих. основа иди на лекар и като се успокоиш всичко ще се оправи![]()
има голяма вероятност да е от хапчето, на мен и в двата случая когато гопих ми разбърка цикъла..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
значи все пак хапчето е ефективно не забременяваш
Ъъ хапчето не е ли за 18+ (не съм сигурна но май така беше)...как си го пила като си на почти 17? Може и на това да се дължи?