- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дискусия: Насилието над жени
Имаме такава дискусия в клас. За или против сте? Аргументирайте се!![]()
Трябва да си много слаб психически, че да тръгнеш да доказваш чрез насилие над жена. Против, разбира се. Не мисля, че ще има сериозни коментари за.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако някой има "за" - нека да коментира, защото по този коментар нямам мнение, а за против имам.
Иначе мерси.![]()
Абе вие кви дискусии водите във вашия клас бе и по-важното - кой сте клас - 2ри или 3ти?
Както Чачо каза - трябва да си слаб психически, че да тръгнеш да биеш момичета, а може иб и физически - може би не можеш да набиеш никое момче...
Както и д е, такива като вас трябва да са за бои, а не другите!
ЕДИТ:
Малко се поувлякох, рекох, че и ти си за, нямам предвид да убиждам някои, говоря като цяло!
![]()
Има жени, които си го заслужават.
Гледайте "Полет над кукувиче гнездо".![]()
Един мъж трябва да може да сложи жена на мястото й, без да се налага да й посяга. Останалото са комплекси и слабости.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Всеки така казва, но когато се стигне до истинска ситуация - нещата са други!![]()
"Против" разбира се..Ти трябва да си някакъв ....тъп,че да посягаш на момиче - дори и да го заслужава..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
какво значи да си го е заслужила..ми убий я като си го е заслужила![]()
аз съм против..тъпо е момче да удря момиче..![]()
Първоначално написано от Freddiee
Колкото и да си го заслужава една жена - това не значи, че трябва да се стига до физическо насилие. Именно, тя те дразни, а ти си слаб психически. Гледал си домашно насилие и какъв пример дава то ? - Добър ли?Ако си мъж на положение, ще приемеш ситуацията такава каквато е - можеш да постъпиш с нея по начин, по който е постъпила тя (ако толкова искаш да си върнеш), но насилието само влошава нещата.![]()
Тези жени,що са достатъчно жалки,за да заслужат шамар от мъж...не заслужават вниманието му.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
аааа, за н а с и л и е т о ли пИтАтЕ ?? МНОГО ЯКО!!!![]()
![]()
Момче, ако удари момиче, значи не е такова. Всяко момче, ще има достатъчна физическа сила, за да удари момиче, но ще падне в очите. Естествено, че съм против. Не мисля, че със бой ще решиш нещо. Колкото и момичето да си заслужава боя, удариш ли в слабото място, ще я боли цял живот.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Май от твоя клас само ти си ЗА![]()
Е, това говори лошо за тебе..
Вафла..
Що се не съберат момичетата да ти хвърлят един бой![]()
То и някои момчета ще искат да се вкуючат в боя![]()
Lexynnka
Понякога помага при самоотбрана. Рядко са хората, които след като ги ударят, стоят и търпят. Естествено, че и ти ще отвърнеш. Но да удариш жена, дори да си е заслужила, е нелепо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ПРОТИВ!! Виждала съм как момче посяга на момиче .. смешно е .. нелепо е .. момчето е много по-силно физически .. жалка гледка е .. пък ако си истински мъж , никога няма да посегнеш на жена .. ако ще тя да те бие.. ти пак тряа намериш друг начин да се справиш с нея..
а за онея ,които посягат, мога само да кажа че са големи комплексарчета ,които си мислят ,че тка са много велики.. да ама не.. жалка работа..
Нелепо е да се удря жена! Жената е много по - слаба физически. Жената е крехко създание , което не е за подценяване. Не си мислете , че жените са кукли на конци , с които можете да си играете. НЕ!
За мен мъж , който удря жена не е мъж!!