.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дискусия: Насилието над жени

Имаме такава дискусия в клас. За или против сте? Аргументирайте се!

Мега фен Аватара на Chacho
    Трябва да си много слаб психически, че да тръгнеш да доказваш чрез насилие над жена. Против, разбира се. Не мисля, че ще има сериозни коментари за.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако някой има "за" - нека да коментира, защото по този коментар нямам мнение, а за против имам.

Иначе мерси.

Мега фен Аватара на L0ST
    Абе вие кви дискусии водите във вашия клас бе и по-важното - кой сте клас - 2ри или 3ти?

Както Чачо каза - трябва да си слаб психически, че да тръгнеш да биеш момичета, а може иб и физически - може би не можеш да набиеш никое момче...

Както и д е, такива като вас трябва да са за бои, а не другите!

ЕДИТ:

Малко се поувлякох, рекох, че и ти си за, нямам предвид да убиждам някои, говоря като цяло!

Има жени, които си го заслужават.
    Гледайте "Полет над кукувиче гнездо".

Един мъж трябва да може да сложи жена на мястото й, без да се налага да й посяга. Останалото са комплекси и слабости.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Всеки така казва, но когато се стигне до истинска ситуация - нещата са други!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "Против" разбира се..Ти трябва да си някакъв ....тъп,че да посягаш на момиче - дори и да го заслужава..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Против, дори и момичето да го залужава.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    какво значи да си го е заслужила..ми убий я като си го е заслужила

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    аз съм против..тъпо е момче да удря момиче..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от Freddiee
    Има жени, които си го заслужават.
    Гледайте "Полет над кукувиче гнездо".

Колкото и да си го заслужава една жена - това не значи, че трябва да се стига до физическо насилие. Именно, тя те дразни, а ти си слаб психически. Гледал си домашно насилие и какъв пример дава то ? - Добър ли?Ако си мъж на положение, ще приемеш ситуацията такава каквато е - можеш да постъпиш с нея по начин, по който е постъпила тя (ако толкова искаш да си върнеш), но насилието само влошава нещата.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тези жени,що са достатъчно жалки,за да заслужат шамар от мъж...не заслужават вниманието му.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    из източната част
    аааа, за н а с и л и е т о ли пИтАтЕ ?? МНОГО ЯКО!!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Момче, ако удари момиче, значи не е такова. Всяко момче, ще има достатъчна физическа сила, за да удари момиче, но ще падне в очите. Естествено, че съм против. Не мисля, че със бой ще решиш нещо. Колкото и момичето да си заслужава боя, удариш ли в слабото място, ще я боли цял живот.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Мошно бой за сички жени, ОЛЕ

Понякога боят е правилният избор.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Май от твоя клас само ти си ЗА
    Е, това говори лошо за тебе..
    Вафла..

Що се не съберат момичетата да ти хвърлят един бой

Мега фен Аватара на L0ST
    То и някои момчета ще искат да се вкуючат в боя
    Lexynnka

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Понякога помага при самоотбрана. Рядко са хората, които след като ги ударят, стоят и търпят. Естествено, че и ти ще отвърнеш. Но да удариш жена, дори да си е заслужила, е нелепо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ПРОТИВ!! Виждала съм как момче посяга на момиче .. смешно е .. нелепо е .. момчето е много по-силно физически .. жалка гледка е .. пък ако си истински мъж , никога няма да посегнеш на жена .. ако ще тя да те бие.. ти пак тряа намериш друг начин да се справиш с нея..
    а за онея ,които посягат, мога само да кажа че са големи комплексарчета ,които си мислят ,че тка са много велики.. да ама не.. жалка работа..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Нелепо е да се удря жена! Жената е много по - слаба физически. Жената е крехко създание , което не е за подценяване. Не си мислете , че жените са кукли на конци , с които можете да си играете. НЕ!
    За мен мъж , който удря жена не е мъж!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си