- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Реформа в образованието.
Не знам за вас ,но матурата за след 7 клас трябва да бъде коренно променена.В тази за учениците от 95 набор по математика ако оъговориш на всички тестови задачи само дадена подточка /ще изкараш минимум 3.256 което е мн голяма кирия ... .Главно това е големия проблем.А за дет на прецакаха с 1 час чакане също беше много гадно .Оправданието беше ,грешка в паролите.След като го чух това се смях мн .Серизоно го казвам.За за ква реформа ще правят .Мене не ме интересува.Дали ще махат матурите или ще я променят също не ме интересува.Училището е създадено да отидиш ,някой да ди предаде урок (знания) ти да ги научиш.Това е .Друго нищо не се изисква от даден ученик.Дори и да си двойкажия и някакси да влезеш в елитно училище,гимназия,университ ет ти ще се издъниш там.По голяма оценка от 2.45 няма да получиш(Говоря за двойкаждиите....) А сега като гледам връстниците си ,дей си слагат килограми гримове ,си оправят прическите щтр1кнали ,цъкат на телефоните си в часовете,дъвчат дъвки в часовете,ходят с полички или потници ... по джапанки ,идват с няква торбичка и на нея секси ,носят ланци ,гривни и некви черипски пръснтени и т.н.Това е мн ядосващо.Твое задължение е да отидеш на училище облечен нормално и както посочих горе да слушаш в час какво ти се говори,а не дай да си покажа комплексити или колко съм красив/а ,виж ми бижуто колко е красиво,чек че си развалих грима,оу оцапах се с червило и тем подобни .Това са некви пълни простотии .Най-мразя това.И за накрая ще завърша с това ,че УЧИЛИЩЕТО В БЪЛГАРИЯ НЕ СТРУВА !!!
П.П.Може да имам правописни грешки.Не им обръщайте вниманиеБързах...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!