Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
Здравейте! Ще се опитам да бъда максимално кратък макар че с мислите които непрестанно нахлуват в главата ми ,ми се струва че това е невъзможно.на 17 съм, проблемът ми се крие в това че от 2 не получавам никаква ерекция или дори да я получа тя е кратка и недостатъчна за каквото и да било. По-страшното е че дори не изпитвам желание за секс с приятелката си ...всичко започна от една несполучлива вечер в която под влияние може би и на алкохола който изпих членът ми падна в най-неподходящият момент и после така и не можах да се възбудя отново може би и притеснението си каза думата,след този ден до сега не мога да извадя този проблем от главата си това буквално убива сексуалното ми желание винаги съм имал добра ерекция макар и да съм имал само една партниорка преди сегашната.Сега изпитвам напрежение само като си помисля за това че може да ми се случи отново и не мога да се престраша и да го направя с момичето си ...ужасно е виждам в очите и че ме разбира но знам че няма да е вечно и съвсем скоро нещета могат да се променят към много по лошо ако вече не са.В момента се чудя от къде да започна да структурирам ума и сетивата си така че да мога да дам на момичето ми това от което се нуждаем и двамата.Искренно се надявам вие да ми помогнете за това ! Като за последно ми се иска да помоля за уважение а не за присмивки и глупави подмятания!
И аз бях така 1-2 години, докато веднъж не се получи с подходящата жена. Оттогава страхът изчезна и нещата си стават. Просто трябва да спреш да мислиш, че не става, да си убеден, че си става...
Иначе, ако искаш, пробвай с виагра. Вдига го на 100 %, НО, ПОМНИ, ЧЕ ИМА СЛУЧАИ НА УВРЕДЕНО ЗДРАВЕ ОТ ХАПЧЕТА, така че...по-добре си действай на природна основа...