.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

За всички от раздела ;]

Ами канех се отдавна да пусна такава темичка Тук може да изразим мнение за всички от раздела така аз ше кажа за някой вие ако искате адвайте още

doomkillerr - Тоя човек сигору в всички теми ми е отговарял и винаги е помагал на всички ;] Според мен заслужава да е модератор !

Norty - Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Valento- Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Chacho - Същото като Norty Но за да не се обидиш ще го напиша пак Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Petrow - Много добър потребител който почти винаги помага

ivanstef - Потребител който по рядко пише в темите но винаги като пише помага

айди Ше адна и модератор

hamilcar - Eдин от наи добрите модератори които помага на потребителите ! браво !

които го няма да не се сарди и които иска да пи6е мнения за тези и о6те потребители
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Да не излезе че ревнувам но и аз винаги се стремя да помогна с каквото мога ... не е хубаво да се делят хората тук на участни и без участни ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на Chacho
    Може да смениш моето име с това на Valento. Аз не се навъртам много-много в тази част от форума. Все пак мерси, че си оценила помощта ми, в каквото и да се е състояла тя.

Doomkiller за президент!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Може да смениш моето име с това на Valento. Аз не се навъртам много-много в тази част от форума. Все пак мерси, че си оценила помощта ми, в каквото и да се е състояла тя.

Doomkiller за президент!
    Не , благодаря !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Doomkillerr за президент!
    НЕ - и Министър-председател напълно ме устройва...

П.С. - Опитвам се да помагам на всички в раздел ИТ, както и в другите раздели (макар и в по-малка степен), защото зная колко е трудно понякога да имаш даден проблем и да не знаеш как точно да го разрешиш сам! Приятно ми е да помагам на потребителите във форума, като винаги съм удоволетворен на края на дадената темата да прочета едно "Благодаря"

- "bebzgirl" - Благодаря ти за хубавите думи!

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    doomkillerr е машина той не се брой ... шегувка :P

doomkillerr Най добрият !!!!!

По темата : Навъртам се тук доста често,защото може и да прозвучи тъпо но уча компютърни технологии и тук има различни проблеми и винаги може да се научи нещо... а най важното е че ми харесва да помагам с каквото мога а й този раздел си е най добрият

Леш ве
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на Norty
    Град
    Смолян, България
    Мерси за хубавите думи
    Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
    - Самурай Джак

Хммм... поласкан съм.
    В интерес на истината напоследък влизах рядко защото работех върху един проект.
    Мисля че мога да се похваля, че на олимпиадата по информационни с него съм допуснат до национално ниво и на Учими 2010 съм поканен на конференцията в Албена.

Обещавам отново да съм редовен...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Re: За всички от раздела ;]

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ами канех се отдавна да пусна такава темичка Тук може да изразим мнение за всички от раздела така аз ше кажа за някой вие ако искате адвайте още

doomkillerr - Тоя човек сигору в всички теми ми е отговарял и винаги е помагал на всички ;] Според мен заслужава да е модератор !

Norty - Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Valento - Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Chacho - Същото като Norty Но за да не се обидиш ще го напиша пак Потребител който винаги когато може се стреми да помогне ! Браво

Petrow - Много добър потребител който почти винаги помага

ivanstef - Потребител който по рядко пише в темите но винаги като пише помага

айди Ше адна и модератор

hamilcar - Eдин от наи добрите модератори които помага на потребителите ! браво !

които го няма да не се сарди и които иска да пи6е мнения за тези и о6те потребители

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Doomkillerr за президент!
    НЕ - и Министър-председател напълно ме устройва...

П.С. - Опитвам се да помагам на всички в раздел ИТ, както и в другите раздели (макар и в по-малка степен), защото зная колко е трудно понякога да имаш даден проблем и да не знаеш как точно да го разрешиш сам! Приятно ми е да помагам на потребителите във форума, като винаги съм удоволетворен на края на дадената темата да прочета едно "Благодаря"

- "bebzgirl" - Благодаря ти за хубавите думи!
    За нищо та то си е самата Истина

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Хммм... поласкан съм.
    В интерес на истината напоследък влизах рядко защото работех върху един проект.
    Мисля че мога да се похваля, че на олимпиадата по информационни с него съм допуснат до национално ниво и на Учими 2010 съм поканен на конференцията в Албена.

Обещавам отново да съм редовен...
    СуПер Айде пожелавами ти успех и да си редовен ей

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Да не излезе че ревнувам но и аз винаги се стремя да помогна с каквото мога ... не е хубаво да се делят хората тук на участни и без участни ...
    Не съм искала да засегна никой Казвам си моето мнение от лични наблюдения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си