- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Желанието ми
Незнам защо, но най-голямото ми желание е да се целувам и хората да гледат. Нормално ли е според вас, защото поввечето ми приятелки винаги са ми казвали, че била гадно да гледат хората! Незнам! Според вас нормално ли е ?![]()
Имаш желание да се докажеш пред другите , че си порастнала, че си добра в това и тн..?
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Абе не е много нормално, но пък щом ти харесва!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Няма нищо ненормално,просто си падаш малко ексхибиционистка и това ти създава тръпка
Ми според мен целуването си е за теб,а не за това кой ще те види-ма щом ти създава готиво усещане го прави.Нормално е .
Не много. Клони към ексхбиционизма, но...не съм сигурен.Първоначално написано от co0alla
Какви хора предпочиташ да те гледат? Жени ,мъже, всякакви?
Good luck, Bad luck, Luck...
Според мен е нормално и аз не виждам нищо лошо в това![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Хах странно е.. но пък щом ти харесвам няма нищо лошо![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
нормално е... може да искаш да привличаш внимание или да покажеш каква сладка двойка сте с гаджето си.. но наистина за тези които гледат не е особено приятно.. иначе.. аз съм на мнение, че ако си обичаш приятеля няма да те интересува къде си и т.н..
F_CK
All I need is U! :P
Нормално е, споко.Мен пък не ме бъркат другите - бих правил и секс насред площада ако има коя да ми пристане на акъла.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искаш да покажеш на другите, че и ти можеш да се целуваш!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
..не виждам нищо странно в това (:
обаче аз си падам малко от срамежливите (уж) ! ..всичките ни приятели ни повтарят колко сладка двойка сме и искат да на видят как се целуваме обачее..
![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Показността е част от избиването на комплекси!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от YouDontKnowMe
FUCK-тически не ме интересувате..
няма лошо бе като ти е кеф кво ти дреме др кво мислят/гледат и т.н.