.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: ПОМОЩ!

ПОМОЩ!

...

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Аз само да кажа, че имам същия проблем, само че лятото се махат от слънцето г/д.

Супер фен Аватара на sunshine955
    ексфолиант за тяло ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    ексфолиант за тяло ..
    Не помага

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    ексфолиант за тяло ..
    Не помага
    нз на мен ми помага .. по-гърба най вече
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз преди имах и си ги махнах с розова вода и някакъв вазелин с чаено дърво,но не се сещам за името
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Не знам.. Защо не пробвате с Витасин?
    airplanes..

Изпитано и ефикасно - салицилов спирт. Не е скъп-лев и нещо от всяка аптека. Мажеш се с него, както е обяснено, и няма начин да не изсуши пъпките, обаче естетствено трябва постоянство, не става за ден, особено ако пъпките са повече...
    И без това в повечето лосиони против пъпки и т.н. салициловата киселина е основна съставка. Ако не прекаляваш, няма опасност да изсуши кожата прекалено.
    Иначе аз си вземам по 1%, защото не искам много силно действие, но повечето ми познати, които ползват, купуват 2%. Предполагам, че има и с по-силна концентрация, но според мен няма смисъл. Още повече, че до бала има много време и ще е достатъчно да подейства.
    Това е от личен опит. Даже сестрата на една приятелка така си махна пъпките по гърба и раменете (същия като твоя проблем) само с тоя спирт.
    Пробвай според мен, поне ако не помогне (което ме съмнява ), няма да навреди

Цитирай Първоначално написано от peace94
    Изпитано и ефикасно - салицилов спирт. Не е скъп-лев и нещо от всяка аптека. Мажеш се с него, както е обяснено, и няма начин да не изсуши пъпките, обаче естетствено трябва постоянство, не става за ден, особено ако пъпките са повече...
    И без това в повечето лосиони против пъпки и т.н. салициловата киселина е основна съставка. Ако не прекаляваш, няма опасност да изсуши кожата прекалено.
    Иначе аз си вземам по 1%, защото не искам много силно действие, но повечето ми познати, които ползват, купуват 2%. Предполагам, че има и с по-силна концентрация, но според мен няма смисъл. Още повече, че до бала има много време и ще е достатъчно да подейства.
    Това е от личен опит. Даже сестрата на една приятелка така си махна пъпките по гърба и раменете (същия като твоя проблем) само с тоя спирт.
    Пробвай според мен, поне ако не помогне (което ме съмнява ), няма да навреди
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си