- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- М.Юнайтед-Барселона
Кого избирате Барселона пред М.Юнайтед или обратното![]()
М.Юнайтед щот Бербо прави великолепно шоуПървоначално написано от stefan7202
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
MAN UNAITED !
http://i98.photobucket.com/albums/l2..._JpegSmall.jpg
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
[b] Естествено, че Юнайтед. Миналата година Барса заслужено спечелиха, но тази година мисля, че никой неможе да спре Рууни, така че мисля че са аут. В отлична форма сме.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
незнам кой кво е спечелил ама тоя път Мангалчестър няма да имат късмета от мача с МИЛАН и ше паднат с Разлика от БАЙЕРН !
иначе пред тези 2 отбора предпочитам Барса .. всички мразят ЮНАЙТЕД - АНТИ ФУТБОЛААА!
Ххаахахха било на късмет 4:0 ли беше късмета е ? Научете се да играете а не да допускате елементарни и детски грешки в защита..1 гол скоус вкара и то си беше късмет но разликата 7:2 не се топи с 1 гол... 5 гола разлика и това ли беше късмет ??? 4 години подред на 1/4 финал 3 1/2 финала 2 финала 1 спечелен ??? Ебахти късметите ее кво ги напраихте вие и Хари потър не може да има такъв късмет....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от Bender
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
btw ..да си кажем честно Арсенал играят по хубав футбол ..Първоначално написано от DaemonBoy
Ми , ще видим кой играе по - хубав футбол сега като се срещнат на 1/4 - финал на Шампионската лигаПървоначално написано от travmiriaN
![]()
Барселона
а да му еба майката как мое двата ми любими отбора да се паднат един срещу друг говора за Арсенал и Барселона..по добре да бяха на финал сеа единия ше отпадне със сигурност![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
с тебе съм !Първоначално написано от Stani46
Точно пък фен на Мухлян да ми говори за антифутболПървоначално написано от travmiriaN
![]()
еее къде си бе разбирачПървоначално написано от Hicho
![]()
Манчестър, още от малка винаги съм била за Манчестър и никой друг отбор не ми е харесвал.![]()
![]()
Мразя Юнайтед, за това Барселона
[b][color=black]Espa
хех не мисля ,че Юнайтед е най-мразения отбор![]()
Манчестър Юнайтед![]()
ONLY ONE UNITED
Барселона по 2 причини:
1) Красив и интелигентен футбол, разиграване на топката, а не центрирания
2)Развиване на младежи, примери:Виктор Валдес, Карлес Пуйол, Лео Меси, Андрес Иниеста, Шави и т.н
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд