.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на FantaMen
    Няма кво да обяснявам пак .. то са вижда кой маже в Европа и Англия .. Барса за 1 година.. тая ги виждаме Рубин Казан и тем подобни...Къде бяха Барселона 1996 1999 2001 2007 2008... Меси е нищо без Шави и Иниеста... гледайте 1 мач на националният на Аржентина и се вижда... ще се пукне балона но ще видим кога.... Помните ли кво предричаха за Юнайтед Напусне ли Роналдо за нищо няма да стават.. Напусне ли Киййн за нищо не стават вече.. Напусне ли Бекъм титла няма да видят.. Като гледам напусна Роналдо за сега е 1 титла в Англия 1 място засега ... Винаги като напусне звезда и ги обричат на провал.. Късметлии били все съдиийте им помагали и разни такива простоотии .. Съдиите не могат да помогнат за 18 титли в Англия.. Съдията не помогна кат Скоус ви я нашиба от 35 метра... или кат Тери се подхлъзна ... Просто разберете че това за велик отбор!!! И се покланяйте на силата им !!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    VIVA La BARCAAAAA

MESSI

Град
    Варна
    И двата отбора адски ги мразя, адски комерсиални и като цяло много ме нервят, ама виждам 1

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Изключително смешни постове прочетох в тая тема .. барца миналата година спечелили заслужено?! wtf ?? Абе май не доглеждат някои хора мачовете както трябва. барца въобще не се класира чесно, след тоя полуфинал срещу друг мой адски омразен отбор -челси .. С такива съдийски грешки и такава нечестна игра, трябва да си луд, за да кажеш, че са спечелили честно. Ако не им беше съдията, те и финал нямаха да видят, бе Аре излишно е да говоря повече на тая тема.
    Много ясно - отбора с по-богата история, отбора с 18 ТИТЛИ В най-гледаната футболна лига в света, в най-известната и преуспвяща, просперираща и т.н., отбора, който направи най-великият обрат и мач във футболната история - 1999 с/у швабите, нали помните?! финал в ШЛ, за 3 минути два гола, какъв обрат, какъв мач .. каква поредна футболна ДРАМА както обичам да казвам ;D

ИИ ДА - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!
    Да съм казала, че отказвам се?!

Manchester United са на върха.Барселона да дишат прахта.
    Кво стаа

La furia espanola ;] Барса играят най-красивия футбол Манчестър са много добър отбор, но не могат да се сравняват с Барса

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Изключително смешни постове прочетох в тая тема .. барца миналата година спечелили заслужено?! wtf ?? Абе май не доглеждат някои хора мачовете както трябва. барца въобще не се класира чесно, след тоя полуфинал срещу друг мой адски омразен отбор -челси .. С такива съдийски грешки и такава нечестна игра, трябва да си луд, за да кажеш, че са спечелили честно. Ако не им беше съдията, те и финал нямаха да видят, бе Аре излишно е да говоря повече на тая тема.
    Много ясно - отбора с по-богата история, отбора с 18 ТИТЛИ В най-гледаната футболна лига в света, в най-известната и преуспвяща, просперираща и т.н., отбора, който направи най-великият обрат и мач във футболната история - 1999 с/у швабите, нали помните?! финал в ШЛ, за 3 минути два гола, какъв обрат, какъв мач .. каква поредна футболна ДРАМА както обичам да казвам ;D

ИИ ДА - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!

Ти тъп ли си или ти плащат да си такъв?

Я кажи каква е нечестната игра, бе?

Я изгледай първата среща на Камп Ноу и ми кажи дали беше свирена 100% дузпа срещу Анри, която ако беше свирена и от бетона на Челси нищо нямаше да остане. Или във реванша, когато в 4-ата минута Балак игра умишлено с ръка в наказателното, но отново нямаше дузпа, а тя щеше отново много да промени развоя на мача и нямаше да могат разни слабоумници да се правят на разбирачи.
    Достатъчно път съм го гледала. Нечестна игра - не, по-скоро доста съмнително и нечестно отсвирени фалове от съдията Откъм съдийство тоя мач, за който говоря беше ПЪЛЕН провал, и ако ги нямаше именно тия съдийски "грешки", барца финал нямаше да видят

Барселона по следните причини:
    1.Развитие на таланти от школата:Иниеста, Шави, Пуйол, Валдес, Меси и т.н.
    2.Красива игра. От времето на Кройф никой не е променил стила на игра. Пасове по земята, множество комбинации, активни крила и бекове.
    3.Не вземат пари за да рекламират ЮНИЦЕФ и са част от самата организация.

Айде покажете ми друг отбор, който има тези 3 аргумента за да го считам за велик.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Барселона по следните причини:
    1.Развитие на таланти от школата:Иниеста, Шави, Пуйол, Валдес, Меси и т.н.
    2.Красива игра. От времето на Кройф никой не е променил стила на игра. Пасове по земята, множество комбинации, активни крила и бекове.
    3.Не вземат пари за да рекламират ЮНИЦЕФ и са част от самата организация.

Айде покажете ми друг отбор, който има тези 3 аргумента за да го считам за велик.
    Hellyeah !!

Толкова си и гледала, ама не искаш да коментираш това което казах, защото говоря за конкретни факти...

Както и да е - то се вижда колко разбираш от футбол, тъпкача ти е "обяснил" и ти повтаряш като папагалче, че даже и пише името на отбора с малка буква и "ц". Ех, колко сте жалки...
    Не, просто не ми се коментира, нещо, което е тъпкано 3058386 пъти, нито аз ще ти променя мнението, нито ти моето, така че
    А името, ще го пиша както си искам .. за мен не са отбор, който заслужава да им напиша името с главна буква.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    БАРСА
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на revolver
    Твърдо за Барселона ! Манчестър са ми най-антипатичния отбор на света. А за лапетата дето предпочитат Манчестър Юнайтед само заради Бербатов,мога да кажа че вече Алекс го гласи за продаваме .Скоро бях в Англия и хората въобще не го харесват .

Барселона пък ми е любимия отбор защото просто ти доставя удоволствие да ги гледаж как играят

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Толкова си и гледала, ама не искаш да коментираш това което казах, защото говоря за конкретни факти...

Както и да е - то се вижда колко разбираш от футбол, тъпкача ти е "обяснил" и ти повтаряш като папагалче, че даже и пише името на отбора с малка буква и "ц". Ех, колко сте жалки...
    Не, просто не ми се коментира, нещо, което е тъпкано 3058386 пъти, нито аз ще ти променя мнението, нито ти моето, така че
    А името, ще го пиша както си искам .. за мен не са отбор, който заслужава да им напиша името с главна буква.

Тука се усра грандиозно ,аз ви призанавам че МАнчестър Юнайтед са голям отбор,но тука ти просто...................... Назубрена и претапкана реплика дето некой батко ти е говорил Ей,ако Барса не е отбор то МанчестАр Ю. са некой селски от Българската В група

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си