- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- М.Юнайтед-Барселона
Няма кво да обяснявам пак .. то са вижда кой маже в Европа и Англия .. Барса за 1 година.. тая ги виждаме Рубин Казан и тем подобни...Къде бяха Барселона 1996 1999 2001 2007 2008... Меси е нищо без Шави и Иниеста... гледайте 1 мач на националният на Аржентина и се вижда... ще се пукне балона но ще видим кога.... Помните ли кво предричаха за Юнайтед Напусне ли Роналдо за нищо няма да стават.. Напусне ли Киййн за нищо не стават вече.. Напусне ли Бекъм титла няма да видят.. Като гледам напусна Роналдо за сега е 1 титла в Англия 1 място засега ... Винаги като напусне звезда и ги обричат на провал.. Късметлии били все съдиийте им помагали и разни такива простоотии .. Съдиите не могат да помогнат за 18 титли в Англия.. Съдията не помогна кат Скоус ви я нашиба от 35 метра... или кат Тери се подхлъзна ... Просто разберете че това за велик отбор!!! И се покланяйте на силата им !!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
И двата отбора адски ги мразя, адски комерсиални и като цяло много ме нервят, ама виждам 1
Изключително смешни постове прочетох в тая тема ..барца миналата година спечелили заслужено?! wtf ?? Абе май не доглеждат някои хора мачовете както трябва. барца въобще не се класира чесно, след тоя полуфинал срещу друг мой адски омразен отбор -челси ..
С такива съдийски грешки и такава нечестна игра, трябва да си луд, за да кажеш, че са спечелили честно. Ако не им беше съдията, те и финал нямаха да видят, бе
Аре излишно е да говоря повече на тая тема.
Много ясно - отбора с по-богата история, отбора с 18 ТИТЛИ В най-гледаната футболна лига в света, в най-известната и преуспвяща, просперираща и т.н., отбора, който направи най-великият обрат и мач във футболната история - 1999 с/у швабите, нали помните?! финал в ШЛ, за 3 минути два гола, какъв обрат, какъв мач ..каква поредна футболна ДРАМА както обичам да казвам ;D
ИИ ДА - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД!
Да съм казала, че отказвам се?!
Manchester United са на върха.Барселона да дишат прахта.![]()
![]()
![]()
![]()
Кво стаа
La furia espanola ;] Барса играят най-красивия футболМанчестър са много добър отбор, но не могат да се сравняват с Барса
![]()
Достатъчно път съм го гледала. Нечестна игра - не, по-скоро доста съмнително и нечестно отсвирени фалове от съдиятаПървоначално написано от Raybeez
Откъм съдийство тоя мач, за който говоря беше ПЪЛЕН провал, и ако ги нямаше именно тия съдийски "грешки", барца финал нямаше да видят
![]()
Барселона по следните причини:
1.Развитие на таланти от школата:Иниеста, Шави, Пуйол, Валдес, Меси и т.н.
2.Красива игра. От времето на Кройф никой не е променил стила на игра. Пасове по земята, множество комбинации, активни крила и бекове.
3.Не вземат пари за да рекламират ЮНИЦЕФ и са част от самата организация.
Айде покажете ми друг отбор, който има тези 3 аргумента за да го считам за велик.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не, просто не ми се коментира, нещо, което е тъпкано 3058386 пъти, нито аз ще ти променя мнението, нито ти моето, така чеПървоначално написано от Raybeez
![]()
А името, ще го пиша както си искам ..за мен не са отбор, който заслужава да им напиша името с главна буква.
![]()
БАРСА![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Bar
Твърдо за Барселона ! Манчестър са ми най-антипатичния отбор на света. А за лапетата дето предпочитат Манчестър Юнайтед само заради Бербатов,мога да кажа че вече Алекс го гласи за продаваме .Скоро бях в Англия и хората въобще не го харесват .
Барселона пък ми е любимия отбор защото просто ти доставя удоволствие да ги гледаж как играят![]()
Първоначално написано от bloodyred
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тука се усра грандиозно ,аз ви призанавам че МАнчестър Юнайтед са голям отбор,но тука ти просто......................![]()
![]()
![]()
Назубрена и претапкана реплика дето некой батко ти е говорил
![]()
![]()
![]()
Ей,ако Барса не е отбор то МанчестАр Ю. са некой селски от Българската В група
![]()