- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- М.Юнайтед-Барселона
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Кого избирате Барселона пред М.Юнайтед или обратното
М.Юнайтед щот Бербо прави великолепно шоуПървоначално написано от stefan7202

K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
MAN UNAITED !
http://i98.photobucket.com/albums/l2..._JpegSmall.jpg
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
[b] Естествено, че Юнайтед. Миналата година Барса заслужено спечелиха, но тази година мисля, че никой неможе да спре Рууни, така че мисля че са аут. В отлична форма сме.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

незнам кой кво е спечелил ама тоя път Мангалчестър няма да имат късмета от мача с МИЛАН и ше паднат с Разлика от БАЙЕРН !
иначе пред тези 2 отбора предпочитам Барса .. всички мразят ЮНАЙТЕД - АНТИ ФУТБОЛААА!
Ххаахахха било на късмет 4:0 ли беше късмета е ? Научете се да играете а не да допускате елементарни и детски грешки в защита..1 гол скоус вкара и то си беше късмет но разликата 7:2 не се топи с 1 гол... 5 гола разлика и това ли беше късмет ??? 4 години подред на 1/4 финал 3 1/2 финала 2 финала 1 спечелен ??? Ебахти късметите ее кво ги напраихте вие и Хари потър не може да има такъв късмет....
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Първоначално написано от Bender
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

btw ..да си кажем честно Арсенал играят по хубав футбол ..Първоначално написано от DaemonBoy
Ми , ще видим кой играе по - хубав футбол сега като се срещнат на 1/4 - финал на Шампионската лигаПървоначално написано от travmiriaN

Барселона
а да му еба майката как мое двата ми любими отбора да се паднат един срещу друг говора за Арсенал и Барселона..по добре да бяха на финал сеа единия ше отпадне със сигурност
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

с тебе съм !Първоначално написано от Stani46
Точно пък фен на Мухлян да ми говори за антифутболПървоначално написано от travmiriaN

еее къде си бе разбирачПървоначално написано от Hicho

Манчестър, още от малка винаги съм била за Манчестър и никой друг отбор не ми е харесвал.

Мразя Юнайтед, за това Барселона
[b][color=black]Espa

хех не мисля ,че Юнайтед е най-мразения отбор
Манчестър Юнайтед
ONLY ONE UNITED
Барселона по 2 причини:
1) Красив и интелигентен футбол, разиграване на топката, а не центрирания
2)Развиване на младежи, примери:Виктор Валдес, Карлес Пуйол, Лео Меси, Андрес Иниеста, Шави и т.н
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд