Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
Цитирай Първоначално написано от alreadygone
Изчаках го много време,поне десетина минути.
Това с отказа от форматиране го пробвах,но няма опция Cancel,а има "Yes" Или "No".Избирам "No" и просто ми се затваря прозореца.Ако избера Yes,ми обяснява как ако я форматирам,ще се изтрият файловете и тн.Мерси за отговора..
Мисля, че няма начин за въстановяване, освен с някакъв специфичен софтуер за тази цел! Имаше някаква програма, но в момента не се сещам как се казваше - тя имаше възможности за въстановява информация от повредени дискети, дискове, флаш памети и т.н.

П.С. - НИКОГА не вади картата от четеца или Flash памет от USB порта, защото това което ти се е случило в момента е най-малкия възможен проблем - загуба на цялото съдържание на носителя, защото напълно е възможно да ИЗГОРИ както USB пората (четеца) на компютъра, така и свързаното към него устройство - било то флашка или карта памет за фотоапарат...
Ох,много съм зле Мерси,че се занимавате с глупостите ми.Ако се сетиш за програмата,пиши тук,все още имам някаква надежда.

Е,явно имам късмет,защото тоя номер не го правя за пръв път.Ще знам за друг път.Мерси.

ПС:Направих нещо значи излезе едни прозорец "Backup or Restore Wizard".Какво да правя В смисъл,това е от картата.Да давам ли "некст"?