.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    чакаме снимка
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

...

Ами, щом си хубава трябва да свикваш.Момичетата са интригантки и лицемерки (поне повечето от тях ... ...) и обичат да говорят зад гърба на по-хубавите от тях момичета. Радвай се че хубавка и не се впрягай заради някви си пикли.

Да наистина можеш да пуснеш една снимка и тогава може да ти се даде окончателен и пълен отговор. Димек си зависи от теб. Нали така без да съм те видял как да коментирам външноста ти и защо те мислят за кифла и тем подобни...

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    чакаме снимка
    Но явно няма да получим...

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    чакаме снимка
    Но явно няма да получим...
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    снимка, бе
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Добра самореклама, но не е от най-оригиналните.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Цитирай Първоначално написано от DinViesel
    Ами аз само като ти прочетох темата и си изградих негативно впечатление за теб..пък какво очакваш от хората които са постоянно с теб ?! Поне на 5 места изтъкна колко си хубава , красива и не знам ква си. Хубаво е да имаш самочувствие ама все пак да е с някакво покритие.

peace
    ++ по точно няма от тва
    факта че си почната тема за това колко си красива и такива работи.. абе личи си ддз

"Колко съм хубава,колко съм хубава"-според мен само това повтаряш.Ако наистина си такава красавица и те мразят заради това е доста смешно..

Re: МРАЗЯТ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ХУБАВА :X ;((

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    не казвам на никого колко съм яка
    О, не, въобще не. Нищо, че се съдра да изтъкваш колко си красива, колко си позитивна, как те мразят, защото си хубава и си по-добра от тях. За това те мразят. Седни си на гъза и се осъзнай. Сама си отговаряш на въпроса.
    \/

Бъди такава каквато си. Живей за момента, не за мнението на хората !!
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    авторкее искаме снимкаа..

Супер фен
    Тя е самовлубена,поне така се представя.Ако беше толкова уникално красива до сега е щяла да пусне снимки Срам я е,защото лъже.100% си я е измислила историята.Няма човек,който ще те мрази,защото си красива.Ти ако така говориш на приятелките си,то и аз да бях на тяхно място нямаше да ми е приятно да съм с тебе.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Няма човек,който ще те мрази,защото си красива.
    о, има ги и такива, вика им се завистници... но едва ли целия свят е пълен със завистливи хора за нея

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Тя е самовлубена,поне така се представя.Ако беше толкова уникално красива до сега е щяла да пусне снимки Срам я е,защото лъже.100% си я е измислила историята.Няма човек,който ще те мрази,защото си красива.Ти ако така говориш на приятелките си,то и аз да бях на тяхно място нямаше да ми е приятно да съм с тебе.
    ++

И аз искам да видя тази неземна красота
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    снимка, бе

Re: МРАЗЯТ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ХУБАВА :X ;((

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от ThePrettyReckless
    не казвам на никого колко съм яка
    О, не, въобще не. Нищо, че се съдра да изтъкваш колко си красива, колко си позитивна, как те мразят, защото си хубава и си по-добра от тях. За това те мразят. Седни си на гъза и се осъзнай. Сама си отговаряш на въпроса.
    А ти земи си ползвай мозъка.Тя го казва,за да можем ние да разберем нейното положение,а не за да се прави на много яка и т.н.
    Колкото до проблема игнорирай ги.Щомм си държат така,значи не са ти истински приятели.И знам,че звучи тъпо ,но е доказано,че момчетата са много по-добри приятели от момичетата-не клюкарят,не завиждат,но рискът е,че могат да се влюбят в теб тъй като каза,че си красива,позитивна.....
    Аз поне на твое място бих направила така,тъй като и аз имах същият проблем в миналия ми клас

Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    какво сте почнали да я нападате, какво лошо има в това че се има за хубава? в поста й не видях такова самочуствие без покритие, тя казва че се държи мило с хората, но те явно завиждат.

към авторката;Много е хубаво, че се харесваш такава каквато си, но не прекалявай.Хората повече се дразнят от прекаленото самочуствие, от колкото от това че си хубава.Но на мен ми намирисва на завист.Ако си имаш приятелки които държат на теб, заради самата себе си, значи нямаш проблеми.Пробвала си да си мила с тях - получаваш злоба. Еми шанс- да си гледат работата
    Тя може да казва много неща,но това не значи,че са истина Проблема може да не е в това,че си красива,а в държанието ти !
    точно така..това че казва, че е такава..не значи че наистина се държи по този начин...и помисли малко ако наистина се държиш добре с хората..как така всички те мислят за надута..странничко нали? да, много момичета завиждат на по-хубавите..но при едно нормално отношение, в повечето случаи..хората си променят мнението.
    честно казано не вярвам и на думичка от казаното..толкова хубава, толкова мила,толкова добра-а без 1 приятел? хайде бе
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Авторке , много ми е интересно да видя неземната ти красота , че да почна и аз да те мразя. Би ли пуснала снимка най-накрая ?
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Авторке , много ми е интересно да видя неземната ти красота , че да почна и аз да те мразя. Би ли пуснала снимка най-накрая ?
    тая е неква спрела.

Вие пък всичките... какво я нападате толкова. Нали целта е да сподели проблем. Човек да не пусне 1 една тема и вие да почнете да го тероризирате за снимка. Ми ако иска ще даде... Ама иначе много се засягате..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Те те мразят защото си красива а аз те обичам защото си тъпа
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на Glamour92
    Глупости
    Едва ли има някой,който би те намразил,само защото си "хубава".Познавам хора,с доста добър външен вид,които определено не са мразени.Просто разликата между тях и теб е,че те просто си го знаят и не се стремят да го изтъкват.Бъди по-земна и дружелюбна,интересувай се малко повече от останалите и готово-ще установиш,че всъщност никой не те "мрази"
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Не мисля , че е надуто момичето като го споменава , просто се опитва да ви убеди , че главната причина е това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си