- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МРАЗЯТ МЕ ЗАЩОТО СЪМ ХУБАВА :X ;((
чакаме снимка![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами, щом си хубава трябва да свикваш.Момичетата са интригантки и лицемерки (поне повечето от тях ... ...) и обичат да говорят зад гърба на по-хубавите от тях момичета. Радвай се че хубавка и не се впрягай заради някви си пикли.
Да наистина можеш да пуснеш една снимка и тогава може да ти се даде окончателен и пълен отговор. Димек си зависи от теб.Нали така без да съм те видял как да коментирам външноста ти и защо те мислят за кифла и тем подобни...
Първоначално написано от anna93
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от TheOnee
Обещанието е учтива форма на отказване.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
++ по точно няма от тваПървоначално написано от DinViesel
факта че си почната тема за това колко си красива и такива работи.. абе личи си ддз
"Колко съм хубава,колко съм хубава"-според мен само това повтаряш.Ако наистина си такава красавица и те мразят заради това е доста смешно..
\Първоначално написано от WaterLilly
/
Бъди такава каквато си. Живей за момента, не за мнението на хората !!![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Тя е самовлубена,поне така се представя.Ако беше толкова уникално красива до сега е щяла да пусне снимкиСрам я е,защото лъже.100% си я е измислила историята.Няма човек,който ще те мрази,защото си красива.Ти ако така говориш на приятелките си,то и аз да бях на тяхно място нямаше да ми е приятно да съм с тебе.
о, има ги и такива, вика им се завистници...Първоначално написано от MichellePhan
но едва ли целия свят е пълен със завистливи хора за нея
++Първоначално написано от MichellePhan
![]()
И аз искам да видя тази неземна красота![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
А ти земи си ползвай мозъка.Тя го казва,за да можем ние да разберем нейното положение,а не за да се прави на много яка и т.н.Първоначално написано от WaterLilly
Колкото до проблема игнорирай ги.Щомм си държат така,значи не са ти истински приятели.И знам,че звучи тъпо ,но е доказано,че момчетата са много по-добри приятели от момичетата-не клюкарят,не завиждат,но рискът е,че могат да се влюбят в теб тъй като каза,че си красива,позитивна.....
Аз поне на твое място бих направила така,тъй като и аз имах същият проблем в миналия ми клас![]()
точно така..това че казва, че е такава..не значи че наистина се държи по този начин...и помисли малко ако наистина се държиш добре с хората..как така всички те мислят за надута..странничко нали?Първоначално написано от dark_angel3
да, много момичета завиждат на по-хубавите..но при едно нормално отношение, в повечето случаи..хората си променят мнението.
честно казано не вярвам и на думичка от казаното..толкова хубава, толкова мила,толкова добра-а без 1 приятел? хайде бе![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Авторке , много ми е интересно да видя неземната ти красота , че да почна и аз да те мразя. Би ли пуснала снимка най-накрая ?
Обещанието е учтива форма на отказване.
Вие пък всичките... какво я нападате толкова. Нали целта е да сподели проблем. Човек да не пусне 1 една тема и вие да почнете да го тероризирате за снимка. Ми ако иска ще даде... Ама иначе много се засягате..![]()
Те те мразят защото си красива а аз те обичам защото си тъпа![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Глупости![]()
Едва ли има някой,който би те намразил,само защото си "хубава".Познавам хора,с доста добър външен вид,които определено не са мразени.Просто разликата между тях и теб е,че те просто си го знаят и не се стремят да го изтъкват.Бъди по-земна и дружелюбна,интересувай се малко повече от останалите и готово-ще установиш,че всъщност никой не те "мрази"
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не мисля , че е надуто момичето като го споменава , просто се опитва да ви убеди , че главната причина е това.