.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Нереална оценка

Намерих си едно контролно по английски което прайхме преди няколко седмици и забелязах че оценката ми не е реална

защото пише 34 от 50 точки и имам 5 а тя ги смянта с тлефона си и сигурно е сбъркарла защото 34х6/50=4,08 а не на 5- да и кажа ли, че е сбъркала или не-.някък ми е странно, че имам нереална оценка

Град
    around the world !
    да уе, изобщо недей да казваш. За к'во да се правиш на супер честна и да вредиш на себе си, прави си пас и нека да ти е 5. Малко хора на твое място ще се замислят.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    да уе, изобщо недей да казваш. За к'во да се правиш на супер честна и да вредиш на себе си, прави си пас и нека да ти е 5. Малко хора на твое място ще се замислят.
    Ок ест че няма да кажа просто забелязах и съм от мъжки пол да оточня

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    пише се уточня и след като е естествено, че няма да й кажеш, защо отвори темата изобщо?

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами... честността не е присъща на мъжката част от обществото.. затова са те сметнали за жена.. недей - не е странно да ти сбъркат точките, никой не е безгрешен...

мога само да ти пожелая мноо подобно сбъркани оценки

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    пише се уточня и след като е естествено, че няма да й кажеш, защо отвори темата изобщо?
    Защото е неграмотен.

Позна, винаги като пиша някво есе по литература и като ми го върне госпожата ми казва че само заради правописните грешки ми е писала 4 кво да се прай като не чета книги така ще е хахах
    Не забравяйте че сме на едно от последните места по грамотност докато преди 89-та сме били на първите места каква деградация

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    малоумник, не се мисли за оригинален
    седни и си преговори граматиката

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от user15
    Позна, винаги като пиша някво есе по литература и като ми го върне госпожата ми казва че само заради правописните грешки ми е писала 4 кво да се прай като не чета книги така ще е хахах
    Не забравяйте че сме на едно от последните места по грамотност докато преди 89-та сме били на първите места каква деградация
    На такова място сме заради такива като теб
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от user15
    кво да се прай като не чета книги така ще е
    в момента си измисляш оправдание... и аз не чета книги, ама пак знам как да пиша... и не помня, освен "Емил от Льонеберя" и "Автобиография" на Бранислав Нушич, да съм чел други книги до края... а съм сигурен, че до 5ти клас са те карали да четеш книжките лятото

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ти добре ли си много ясно 4е не трябва да казваш.Икаш 4 а не 5

Град
    из източната част
    това за честността по-добре го изтрий, от един пример да си правиш изводи не е правилно...

Радвай се!!Аз на контролно от 67т. имам 60т.-оценка 4 ..Според нея не ми достигала 1 т. за 5,не знам дали оценката ми е реална или не,но минало ..

много ясно , че ще си мълчиш

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от dan40123
    това за честността по-добре го изтрий, от един пример да си правиш изводи не е правилно...
    за разлика от мноооого хора тука, аз знам какво говоря и няма да кажа нещо ей-така... нито примера е 1, нито си правя изводи точно от тоя...

Повече от фен
    Аз на 11 точки от 17 - 3-ка,така чее ;дд

Кажи ѝ, ще ѝ направиш много добре впечатление. Освен това доколкото разбрах контролната е стара, така че няма какво да губиш.
    Нашата учителка по френски най-редовно грешеше, обаче никога не намаляше оценките след като ѝ кажеш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Според мен не й казвай. Зависи какъв е учителя. Но повечето като си видят грешката, си поправят оценката. Така че ако реши може да ти напише една 3-ка, която при сбор с 5-та да стане 4-ка - реалната ти оценка.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Малоумник, не се мисли за оригинален[B],[B]
    седни и си преговори граматиката[B].[B]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си