- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли им на жените аналния секс? (? само за пробвалите)
Харесва ли ви? какво е чувството? По-хубав ли е от вагиналния?
От гледна точка на издръжливостта-не!Иначе е по-яко,по-тясно....абе супер!
![]()
На мен не ми харесваОсвен ако сама не съм го поискала /1 път на 100 години/ .
Предложение ли беше товаПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
Аз само да предупредя, че така се хващат повече болести. Удоволствие може и да има, но рискът е повече от оралния и вагиналния секс.Първоначално написано от D1esel
Good luck, Bad luck, Luck...
Е ,на мене както и на повечето мъже аналния секс ми харесва повече от вагиналния.Въпроса е просто да научиш момичето ти да ти има доверие и да се отпусне.След това усещането е невероятно.![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Един единствен път ми е харесало...но всичко зависи според нагласата..и партьора с който си...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Първоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Алекс пак рулира![]()
Иначе Влади и тук ли питаш дали ще ти хареса?![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
епаа мен повече си ми харесва. Незнам що, някак по.. мекичко, тесничко някво странно е ама е cool. И на мацките повече им харесва, квото и да приказват тука и колкото и да не си го признават. Мойта докато я накарам колко време мина, ама след 3-4 пъти и почна вече сама да си иска няква... (щото не я кефи сигурно, за това)
колкото до тая Александра, къде пише наляо надясно, разбрах вече, че духала на 20 човека, и в дупето давала.. Ако тва на снимката си ти и си верно 93, ако те видя някъде по улиците мн ше ти се смея, чесно![]()
По - хубав от вагиналният не е ... иначе ми харесва ... и все пак винаги има значение доколко е внимателен партньорът .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Не ми харесва и не е по-хубав от вагиналния :P
Нямам кой знае колко опит, все още плахо пристъпвам към анален, ама нямам лоши впечатления. Едно страхотно разнообразие е (ако знаят и 2мата участници как да го направят).
Засега, обаче вагиналния ми харесва повече.
Споко, споко.. Той апетита идва с яденето, нали знаеш...Първоначално написано от kremen4eto
Бих се радвала ако ми харесва повече аналния. Хем няма да се притеснявам за бременност, хем той ще се кефи повечеПървоначално написано от TheMan
![]()
Емм не е точно така, щото и аналния секс си крие опасностите. Не забравяй, че епитела на ректума (тоест, вътрешната му повърхност) не е предназначена за такива чести и слинли триения... Чувала ли си за рак на ануса?Първоначално написано от kremen4eto
Ами хубаво е но не съм убедена все още че си заслужава подготовката и притесненията.
Бях сигурна, че ще започнеш да ми изснасяш лекции. Всичко крие рискове. Внимателни сме и не прекалявамеПървоначално написано от TheMan
P.S.: Стига сме спамили![]()
Първоначално написано от Sofff
![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
На мен не. Но някои жени това ги побърква.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
На мен ми харесва и го правя! Как да ти опиша какво е чувството? Пробвай и ще разбереш. Според мен не е по-хубав от вагиналнияПървоначално написано от D1esel
FUCK-тически не ме интересувате..