колега уош, кажи вижданията си относно СУ. оправда ли очакванията, с които навлезе там? - Не влязох в СУ с големи очаквания, но бих казал, че не е толкова зле, колкото се описва от недоброжелатели. Наистина, системата е стара, но под въздействието на Студентски Съвет и някои по-свободомислещи преподаватели, виждаме светлина в края на тунела. Основен проблем за мен в Алма матер е липсата на каквато и да е достъпна инормация и то за важни неща, които дори могат да ти косват дипломата. Относно преподаването мисля, че на места има какво да се желае, но проеподавателите ни са сериозни и интелигентни хора и оправдават доверието ни.

любими руски групи? а неруски? - Напоследък все повече се дистанцирам от музиката, вече рядко мога да си пусна дори winampa, но определено харесвам 5nizza(макар да са украинци). С руската сцена не съм толкова запознат, защото основното училище ме настрои доста негативно към този език и културата като цяло. Няма да откажа препоръка обаче. Чужди банди: слушам всякакви стилове и много банди ми харесват, в момента слушам малко по-елегантните thievery corporation.

ако трябваше да си в друга специалност освен в твоята, в коя би бил?
Мисля, че бих се чувствал най-много в свои води ако учех PR или журналистика. Въпреки това и в психологията смятам,че мога да се развия.

Колко уош си? - Сега с тея звезди съм много Уош. SRSLY - пишман станах с тоя ник. Ще взема да го сменя.

П.П. Не беше ли на стола преди 2-3 месеца или на мене ми е уошо? - Май бях септември, ама като няма по-интересни хора от мен.

=3? - Дам, както и failblog и други.

В /k/ влизаш ли често, че има някъв българин там и не го знам кой е? - рядко влизам вече у майкта на всички форуми, но ако го правя, то е у /b/