Кои са ти любимите теми, свързани с това което учиш, на които обичаш да дискутираш/спориш? - Аз обичам живия спор като начин за комуникация и доста често попадам умишлено в такива моменти. Не мога да кажа , че имам любими теми с оглед това, че всеки спор си е уникален и не го решавам с клиширани фрази и други стари номерца. Въпреки това най-често мисля, че се хващам в спор за несъзнавана мотивация и несъзнавани процеси (като цяло), защото много хора не искат да приемат тяхното съществуване

*Търпелив ли си? - Особено към другите хора съм прекалено търпелив и понякога ми се качват на главата. Към належащи проблеми също подхождам с търпение и спокойствие, но по-умерено.
*Всяко нещо си има граници...ДА или НЕ и защо? ( : И как мислиш...защо много хора казват "За любовта няма граници" ? Сложно ми е да отговоря толкова конкретно, защото не си поставям цел да имам точно мнение по тези екзистенциални въпроси. Смятам, че човешкото съзнание е ограничено и като такова не може да си представи безграничността. Относно границите в поведението : те са поставени от един социум като целта е по-успешно общуване и по-добро взаимодействие между членовете му. За да сме успешни в този социум трябва да спазваме тези граници иначе ще бъдем отритнати. На тази крехка възраст "социална изолация" може да звучи авантюристично, но хич не е. Има граници, доколкото те са по-скоро желателни. И накрая за любовта : Очевидно зад този израз хоратао са искали да вложат идеята, че всеки може да се влюби във всеки. Това само на теория е реално, защото любовта изцяло си зависи от индивида, неговите предразсъдъци и идеали. Един напълно свободен от социални и морални влияния човек наистина би бил способен да въплъти тази безгранична любов в себе си, но му трябва втори такъв, за да се допълнят. Такъв човек не съществува.
*В какъв момент/период от живота си си искал да избягаш от всичко и всички? (ако изобщо е имало такъв) - Защо ми е да бягам? До мен няма никого, аз винаги съм си бил сам и е нямало какво да ме плаши, за да искам да избягам.
*Как беше онова,което се казваше когато човек не може да заспи? ;х xD ^_^ Кратката мантра е "О мани падне хум" ; Дългата не я помня.

*Какво можеш да готвиш? ^__^ - Този го забравих. Пържа си картофи, бъркам яйца, правя омлети, пека банички, пържа меса, пека картофи, варя боб и леща.