- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е...... w0sh
Какво ти харесва в PR-a и защо би се занимавал с него? Харесва ми креативния елемент, гъвкавостта и екстраверсията, които са необходими, за да си успешен в тази област. Смятам, че ги притежавам, но и в психологията също имат приложение
Мислиш ли, че би бил добър в тази област? Защо? По гореспоменатите причини
Би ли останал да работиш в България или ако имаш възможност би заминал за чужбина? Е това е един въпрос, по който напоследък доста мисля. Преди бях убеден, че искам да остана и да живея тук, но вече не съм толкова сигурен. Сис сигурност ще уча в чужбина, но дори и да се върна, не знам дали ще мога да гледам западащатани страна ,и не знам дали ще мога да възпитам деца и да гледам семейство в нея. Засега съм в патово състояние по този въпрос. Само времето ще покаже.
Ще сложиш ли на стола amk933? - Обмислям да му предложа, ако се съгласи, здраве да е
Какво мислиш за "България търси талант"? - Какво мога да мисля. Не показва нищо скандално или невиждано. Бях гледал чуждите варианти на този формат и преди. Има големи простаци, на които мога да се посмея, но за жалост няма някакъв изявен талант, който да грабва. Един вентрилог много липсва на това шоу.
А за "Вечерното шоу с Дейвид Летърман"? - Абсолютно никога не съм го гледал и нямам намерение. Не съм фен на телевизията така и така.
Като човек, който учи психология, мислиш ли, че психологията е една също толкова точна наука, колкото ... химията примерно. Ако не, защо мислиш така? В тази наука теченията са много и всяко от тях представя различна гледна точка върху човешката психика. Някои течения се осланят предимно на изследвания и проучвания и те наистина показват доста точни данни, други парадигми (например психоанализата) се основават на частни случаи. В тази си същност те са не научни и с тях може да се спекулира. Но определено химията си е много по-точна наука, така да се каже.
И мислиш ли, че тя някога тя би могла да бъде. Не могат всички психични процеси да се вкарат в таблица.
Пречи ли ти факта, че изучаваш една неточна наука, пълна със изключения или точно това ти е интересно. (ако отговора на първият ти въпрос е 'не'). Не ми пречи, защото с този калейдоскоп от идеи, който ми се представя аз мога да видя много различни гледни точки ида обогатя себе си, както персонално, така и професионално.