- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е...... w0sh
Кога ше правим спам в любов?? Тук много деликатно трябва да измислим тънка и креативна идея, в която аз трябва да си направя втора регистрация от друго IP, и да се предложа сам за бан. Този бан няма да бъде одобрен и така ще си имам алиби. Може да спамим, щото съм модератор и сутрин мога да ви трия мненията :Д
Има ли бе? - Каквото си поискам, има.
Гледал ли си "Полет над кукувиче гнездо" и какво мислиш за МакМърфи и Рачед? - Все му се каня на този филм. Знам какъв е сюжета и т.н., но гледам много криично на филми с психично болни и не съм сигурен, че искам да го гледам.
Какво мислиш за лоботомията? - Доста жесток процес, от физическа и морална гледна точка.
За електрошока? - Психолозите често ползват електрошок на животни и то в най-различни експерименти. Полицията също го ползва. Понеже вредите рядко са трайни, го одобрявам ( в умерени количества, разбира се)
Практикуват ли се в днешно време? - Да, и двете се практикуват.
Одобряваш ли подобни практики? - Мисля, че се разбира от предишните ми отогвори
Разкажи за най-бруталното ти напиване - Не съм фен на алкохола и не мога да кажа, че съм имал брутално напиване. Като всеки тийн обаче и аз експериментирах с алкохол. Даже на шега ми викаха "Краля на текилата", защото много го пиех това нещо. Спомням си как веднъж се напихме 2-ма с водка и бира и правехме груби зулуми по дворовете и се биехме с колове за домати по улиците. Освен това ме удряше патриотизма, та обикалях и виках "на нож за Македония" и други простотии. Вече не пия :Д
Какво те накара да започнеш да пишеш в този форум и съответно какво те задържа тук? - Разбира се, започнах заради гаврата и идиотизмите, които бяха често срещани тогава. После се задържах заради "грандиозния флууд в Любов". Сега стоя къде от навик, къде защото ме кефите. Големи сте образи повечето и мога да видя от вас много различни и интересни гледни точки.
Какво би направил за пари? - Въпросът не е ли какво НЕ бих направил? За пари мога доста неща да направя, само предложения липсват. Най-вече за пари бих работил.
А за много пари? - Бих работил по-тежко.
(Вмъквам си въпрос)- За пари не бих предал роднините си. Не съм отрасъл в много богато семейство и мога да кажа, че моралът относно парите малко ми се развива, но се надявам да успея да запазя някакви свои принципи на вярва в човечността и други.
Кой са трите качества, който мразиш у човека? - Аз в човека нищо не мразя, защото той е уникален и изумителен с всичките си минуси и плюсове. Но определено смятам, че без безволевост, апатия и простащина можем да стигнем далеч.
Това, че си модератор не пречи ли на бъдещият ни спам в Любов (виждам, че и Тузаро отвори тема за това) - Трябва да следваме потаен план, разработен от стратезите на третия Райх. Стига да е под контрол и да няма простотия, можем да измислим нещо.
Щастлив ли си в момента? - Мисля, че ми остава малко. Чувствам как скоро мога да постигна щастие, но не съм сигурен какво точно ми липсва.
КАКВО те прави щастлив? - Зависи от ситуацията. Със сигурност не са предметните неща, не са и клиширани фрази като "свобода", "любов" и "приятелство". Може би съм най-щастлив, когато се почувствам разбран и оценен.
Колко си се себепостигнал според теб? - Дълъг път ме чака още. Тепърва навлизам в живота. За кратко време научих много за себе си, кой знае какво още мога да открия. Себепостигането никога не стига до някакъв край.
Какво би променил в себе си и по-макро ниво - в другите какво би променил? - Сега като психолог би трябвалод а виждам по-добре грешките си. Бих подобрил отношението си към другите. Виждам, че често могат да ме видят като заядлив или прекалено критичен, въпреки че това не целено, аз очевидно не мога да открия тактичната граница. Освен това имам още да се уча за социално желателните поведения, защото и тях не съм ги усвоил. По-негативна моя черта на характера е мързела, който си ми е присъщ от малък. Мразя го, но не мога да го преборя понякога.
У другите бих променил погледа им навътре. Като че ли рядко хората гледат на себе си позитивно. Рядко се радват на себе си това натрупва някаква негативност, която превръщат в защитна реакция срещу чуждата критика.
Моловете - гей или негей? - Не виждам нищо лошо като мола като сграда. Има хубави дрехи, които няма причина да не се купят (ако имаш финансите). Проблемът с моловете е,че създадоха тази плярност в мненията, която е част от мол културата. От едната страна виждаме тоталния негативизъм, който се изразява в мразене на всичко,което излиза от там, било то храна, дреха или човек. Това не е рационално мислене. От друга страна виждаме и живущите в моловете, които използват ескалаторите като моден подиум за дрехите от битака и посещават магазините всеедно ходят на опера. Това мислене пък е остаряло и по-скоро селяшко (в лошия смисъл на думата. Няма лошо да си се родил и отрасъл в село. Не един или двама велики българи са родени в селата.) Трябва да се види ползата от мола и да спре да се възприема като източник на култура, а като източник на блага.
Любим епизод на Рей? Не съм си избирал любим. Просто се смея.
от темата разбрах, че си специалност психология в СУ.Доволен ли, че учиш именно психология, а не PR ? - Никокога не се разкайвам за решенията си. (Освен за един път, ама е тайна). Доволен съм, защото уча интересни неща, които малко хора знаят.
Имаш ли някакво хоби, ако да какво, разкжи нещо за него. - Играя тенис на корт, играя покер (когао имам пари), играя шах, Пробвам се на миксиращи програми (засега без успех)
Вярваш ли в Бог? Ако не защо. - Не вярвам в това, че някой може да контролира съдбата, живота или каквото и да е освен човека.
Може да си каже, че имам собствена религия, която не е атеизъм а се основава по-скоро на слабостите и силтие в човешкия характер.
Съжалявам за закъснението с отговорите. :Д