Би ли живял в Манхатън? - Не. Такива места са ми противни. Не виждам дори с какво толкова привлича хората. Предпочитам град като Бон или Дюселдорф.

Какво мислиш за юпитата? - Това е израз, с който определяхме младите и пробивни хора май. Какво мога да мисля за такива хора освен добри неща. Вече е толкова нормално, че дори и закостенялите журналисти, които наложиха този термин не го използват.

Защо не искаш да гледаш "Полет над кукувиче гнездо"?
- Защото не ми харесва, когато образът на психично болен човек е средство за забавление на хората. Даже повечето пъти лудите не са показани като хора.

Би ли практикувал лоботомията върху свои пациенти? - Трябва да проверяваш повече нещата в интернет, защото въпроса ти е глупав по няколко причини
1. - Псхихологията не е психиатрия и психолозите (дори и психоаналитиците, които са малък процент от всички завършили) не се занимават с толкова сериозни разтройства.
2. - Психологът не е лекар - той няма право да предписва лекарства и да извършва операции
3- казах, че го смятам за неморално. Освен това не се практикува в цивилизования свят. Моля, обръщай внимание на написаното от мен.

Какво мислиш за Крисчън Бейл? - Актьор, играе добри роли, прави добри пари. Не е известен със скандали и крайни мнения, които да изискват някаква позиция от мен.

Черно или бяло? - Това май е потаен въпрос дали съм песимисти или оптимист. Песимист съм. Смятам, че е по-добре за нервите. (Ако се видя някога с някой от вас напомнете ви да ви разкажа за експеримента с архетипите.)