Трудно ли ти беше да се приспособиш в новата ти среда, когато попадна в СУ? - Аз лесно се адаптирам и мога бързо да намеря среда, в която се чувствам по-добре. Нямах никакви проблеми със новите хора и новата нагласа за учене, но цялата тази бюрокрация още ми лази по нервите и не мога да се справя с нея.
(Раз)Очарова ли се от колегите си? По-скоро се разочаровах. От над 100 човека много малко са изявени личности. Повечето се страхуват от себе си, нямат желание да се забавляват и се взимат много насериозно. Ученическия манталитет все още преобладава и нещата не са зрели, когато трябва да бъдат. Има още много какво да се желае.
Къде най-много обичаш да ходиш да се забавляваш? - На отркирто, сред природата, с много смях, разговори и некоя китара :Д. Рядко се случва и се задоволявам с партита.
Мислиш ли, че човек изразява себе си чрез външния вид? Могат ли дрехите да изпращат послания? - Дрехите след средата на миналия век са започнали да стават много важен елемент от невербалната комуникация. В днешно време никой няма да успее да се наложи, ако не се съобразява с това. Външния вид е най-лесния начин да се приобщиш към някоя група и да заявиш, че си част от нея на всеки, който те вижда. И ние хората като социални животни се съобразяваме с това.
Каква музика обичаш? - Всякаква. Минах тийнейджърството, когато музиката, която слушам, ми помагаше в самопределянето като личност. преди една седмица си бях изтеглил няколко симфонии на Дворжак, вчера слушах само корн, днес съм на джаз, другия месец съм на парти.
Най-запомнящо се парти? - Определено Данди и Юго в масай, този август. Чудесна атмосфера, много познати лица и малко досадници. Много се разбихме и закрих дискотеката. Dj-я пускаше за мен и още 4 души :Д
С какво може непозната да те впечатли и да ти прикове вниманието? - На пръв поглед - Позитивно излъчване и някаква елегантност, искрена усмивка. Ако се стигне до размяна на реплики - изградена личност, липса на подражание, изявена позиция. Такивизи неща.