.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Маша за коса BABYLISS

здравейте значи искам да попитам дали някой от вас има тази маша http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09066777 и дали е хубава?Колко горе долу е дебела и какви къдрици прави? също ако може да ми препоръчате и други хубави маши до към 50-60 лева

Повече от фен
    Мисля, че една приятелка я имаше, но я ползваше много често и.. лекинко й изгоря косичката. Искрено ти препоръчвам да се къдриш с ролки. Слагаш ги, стоиш така, после ги махаш и с леко влажни ръчкички си "сресваш" косата.
    Знам, че на всяка цена си решена да купиш маша, ама ако можеш с ролчици, наистина - с тях.. Много е вредно да си "ютиносваш" косата. (Всичко е една ютия.. )

Леле.. какви невъобразими ги ръся..
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

ами първо да те попитам какви ролки да си взема за да мога сама да се правя лесно и да става хубаво но също така да те попитам за машата дали хубаво е къдрела и горе долу какви големи къдрици е правила.. аз ще я ползвам много рядко така или иначе.. но много искам да си я взема

Повече от фен
    Разбирам те напълно, миличка.
    Не мога да обясня какви бяха къдричките. Изчакай да ти орговори някой по-компетентен.. Аз не разбирам. Много съм смотаничко.

Лесно става. Ролки - еми те са по 4-5 лева.. Не са скъпи. Можеш да си купкаш няколко моделчета и да видиш кои най-много ще ти допаднат. Все пак формата на лицето е супер уникална и на всеки е различна.

За машата - пак ти казвам. Не мога да ти обясня колко точно големи ги прави. Почакай още няколко отговорчета. Хайде.. Успехчета !!!

И наистина, колкото се може по-рядко я ползвай. Чау !
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Град
    Neverland

rofl
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми