- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос относно гравиране на халки
Значи имам следния въпрос. Ще взимам халка за любим човек и искам да е гравирана. Идеята ми е надпис " Обичам те" и датата на която сме се запознали и си мислех надписа да е от горе а датата от вътрешната страна, но се чудя дали ще стане хубаво. А ако пък и надписа и датата са от вътре нз дали ще има място и за 2те и дали някак си няма да е мн нафрашкано пък и от горе халката няма да е нищо особено така защотото е напълно изчистена. Как мислите че ще е по добре. А освен това самия надпис ми се иска да е с по красиво написани букви а не както тук го пиша "Обичам те" някак си с по красив шрифт но ми казаха че това няма да стане на ръка и излиза мн скъпо. Знаете ли къде в София биха могли да ми го гравират така по красиво и колко се заплаща на символ (ако се заплаща така) защото иначе просто няма да стане хубаво. Та какво мислите, моля даите идеи, защото утре ще поръчам халката а с гравирането съм стигнала до нулата.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Знам, че гравират в "Малкия Цум" на Пиротска. Аз там съм гравирала джобно ножче с ръкописен шрифт и стана много красиво. Отиди на място и питай най-добре =]
А какви са цените знаеш ли? И биха ли могли да ми го направят някак си по завъртяно и красиво?Първоначално написано от Spider4eto
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Когато аз ходих беше 0,40лв. за буквичка, сега не знам как е. Отиди и питай най-добре.![]()
Окей, мерси мн! А ако някой има мнение по въпроса да дава. Също относно това къде да е надписа къде датата ме интересува.Първоначално написано от Spider4eto
халка с надпис "Обичам те!"Сватба ли ще има
![]()
Let the psycho plays with you...
хората са романтични... не като тебеПървоначално написано от Dopeass
![]()
![]()
Вярно е че така звучи но е само подарък нито ще предлагам брак нито ще има сватба надявам се човека на който ще го подаря да не е мн разочарован от факта че взимам халка а не го моля да се ожени за менИ все пак никой ли няма някой др съвет относно това
![]()
Незнам какви са ви отношенията, но немога да се сдържа и ще кажа, че според мен идеята е психарска, ненормална, обсебваща, плашеща.
Защо?Първоначално написано от Dopeass
Пак казвам, че незнам какви са ви взаимоотношенията, но ако аз бях мъж и приятелката ми подари халка .... определено щях да си помисля, че е психарка, която е обсебена от идеята за брак и т.н. Вероятно защото халката ми напомня за брак. Плашеща е идеята доста, особено ако сте 18-
Не просто като подариш тази халка отношенията ви стават някак по обвързващи.
Но зависи все пак от колко години ходите![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В Малкия Цум на Пиротска,на първия етаж. За друго място не знам. Последно гравирах една висулка иии нз колко ми взеха,хубавото там е че можеш да си избереш и шрифт и големина на буквичките.
Попринцип стига да има място могат да ти гравират всичко![]()
Халката, хубаво, но защо трябва да е изчистена с надпис "Обичам те". Струва ми се... абе, не ми се вижда добра идея.
По-добре му вземи някакъв по-разчупен модел, да не е класическа и си го гравирай от вътрешната страна.
Предполагам, че момчето не е с дамска ръчичка, т.е. халката ще бъде по-голяма, значи ще има място да гравираш и "Обичам те", и датата.
На моя пръстен пише датата на сватбата и името на мъжа (вярно, краткото обръщение, щото Венцислав много дълго ми се видя), но се събира перфектно. А е малък пръстен, сравнително.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За да не се чудите повече защо ще взимам халка на момче, то ще ви отговоря, че става дума за момиче... И ходим от 2 години![]()
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти момиче ли си![]()
а бтв и аз искам така да нааправя халка-само че"Заедно завинаги"
,сериозно !