- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скъсан презерватив. Ами сега?
Здравейте,
Искам съвет относно белята която стана тази сутрин. Значи презерватива ми се скъса, но доколкото знам си го извадих навреме....май. Много се притеснявам да не съм направил белята и веднага отидох до аптеката и взех Ескапел на гаджето. Не знаех какво друго може да се направи, нито аз нито тя имаме опит в такава ситуация. Това хапче има много странични ефекти и 85% успеваемост до колкото успях да прочета в нета.
Какво още може да се направи за да се предпазим от нежелана бременност и кога може да се прави тест за да сме сигурни. Моля ви за сериозни отговори! Много съм притеснен и не мога да си събера мислите днеска цял ден.....
Щом е взела Ескапел не би трябвало да има проблеми. Имайте предвид че от хапчето може да й дойде по-рано или да й закъснее.
Ами сега?
epicПървоначално написано от johnnybravo
С изключение на първия и втория пост в темата ... останалите ... нормални ли сте ?![]()
I'm inlove with a criminal...
Не се паникьосвай .. в смисъл .. щом е взела ескапел би трябвало всичко да е наред.![]()
Бургас
![]()
Мисля,че няма никакви проблеми,щом е пила Ескапел..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Eslapele ste vzeli ne se pla6ete na vseki se slu4va... huabo e oba4e ako strani4nite efekti prodaljat da ide na lekar niama ni6to stra6no ! ako iska6 niakakva dopalnitelna informacia pi6i i 6te ti pratia... brat mi e genekologПървоначално написано от upssss
Как ще го кръстите ?![]()