.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Скъсан презерватив. Ами сега?

Здравейте,

Искам съвет относно белята която стана тази сутрин. Значи презерватива ми се скъса, но доколкото знам си го извадих навреме....май. Много се притеснявам да не съм направил белята и веднага отидох до аптеката и взех Ескапел на гаджето. Не знаех какво друго може да се направи, нито аз нито тя имаме опит в такава ситуация. Това хапче има много странични ефекти и 85% успеваемост до колкото успях да прочета в нета.
    Какво още може да се направи за да се предпазим от нежелана бременност и кога може да се прави тест за да сме сигурни. Моля ви за сериозни отговори! Много съм притеснен и не мога да си събера мислите днеска цял ден.....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Щом е взела Ескапел не би трябвало да има проблеми. Имайте предвид че от хапчето може да й дойде по-рано или да й закъснее.

като спиш с гяури е така

Град
    Бургас
    Ами сега?

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Ами сега?

Pwnt
    I love my girl <3

Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Ами сега?

Pwnt
    epic

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    С изключение на първия и втория пост в темата ... останалите ... нормални ли сте ?

I'm inlove with a criminal...

Не се паникьосвай .. в смисъл .. щом е взела ескапел би трябвало всичко да е наред.
    Бургас

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че няма никакви проблеми,щом е пила Ескапел..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Мисля,че няма никакви проблеми,щом е пила Ескапел..
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Re: Скъсан презерватив. Ами сега?

Цитирай Първоначално написано от upssss
    Здравейте,

Искам съвет относно белята която стана тази сутрин. Значи презерватива ми се скъса, но доколкото знам си го извадих навреме....май. Много се притеснявам да не съм направил белята и веднага отидох до аптеката и взех Ескапел на гаджето. Не знаех какво друго може да се направи, нито аз нито тя имаме опит в такава ситуация. Това хапче има много странични ефекти и 85% успеваемост до колкото успях да прочета в нета.
    Какво още може да се направи за да се предпазим от нежелана бременност и кога може да се прави тест за да сме сигурни. Моля ви за сериозни отговори! Много съм притеснен и не мога да си събера мислите днеска цял ден.....
    Eslapele ste vzeli ne se pla6ete na vseki se slu4va... huabo e oba4e ako strani4nite efekti prodaljat da ide na lekar niama ni6to stra6no ! ako iska6 niakakva dopalnitelna informacia pi6i i 6te ti pratia... brat mi e genekolog

Как ще го кръстите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си