Цитирай Първоначално написано от ltgreen
Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
Цитирай Първоначално написано от ltgreen
Мене лично ако питаш, си малка още да правиш секс.

Ако си готова да го правиш, и си девствена, направи първият път с някой, който обичаш и той теб. С който си била заедно доста време и го познаваш много добре. Това за френската любов е глупост.

Няма нищо срамно ако за нещо се притесняваш, да говориш с мама или някой по-възрастен. По добре с мама, от колкото с необразовани и загорели дрисли, дрисльовци, кифли и к**ви.
"Това за френската любов е глупост. "- единственото изречение точно по темата, според мен.
Обидите в поста ти го правят направо смешен.

Към авторката: Не си задължена да правиш на никого френска.Хубаво е да си поговорите с момчето на тази тема, щом те притеснява.

Да знам че не е по темата, няма нужда да се заяждаш, но не мислиш ли че щом са и внушили такава простотия, ще е добре да и се обсяснят малко нещата в нейна полза. Да момче съм, при мен може да е различно, но първият ми път не беше с момиче което обичах истински, и поне тя да не прави тази грешка.
Тя не иска съвет дали да прави секс или не, тя иска да попита съвсем друго нещо.Конкретно- трябва ли да прави френска или не . Обясненията ти бяха излишни . Както и моя спам в момента. Но нямаше как да не реагирам на обидите. Нямаш моралното право да наричаш хората с такива епитети.
Аз ако се заяждам, то твоите "загорели дрисли, дрисльовци, кифли и к**ви." какво са...
Съжалявам за спама, сигурно вече си прося бан.