.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Не ми обръщат внимание...

здравийте пиша ви защото момчетата от моя клас обръщат повече внимание на едни две момичета от моя клас и не се занимават с мен на тях ги обарват(не искам това!просто давам пример),закачат ги и подобни а на мен нищо се едно че не съм в класа им.нали говоря с тях и подобни но не..кореспондират с мен когато само трябва да им подскажа за тест и т.н. приятели са ми занм но.. ми е много гадно че на мен ме делят от другите..какво да направя дайте ми съвет!БЕЗ КРИТИКИ!

Едит:
    Писането на описателни заглавия е задължение на потребителите.
    амк933

ъм.. снимка ? и може би ше ти кажа
    другия вариант е ти да си скучна

Цитирай Първоначално написано от Kajo
    ъм.. снимка ? и може би ше ти кажа
    другия вариант е ти да си скучна
    и аз така мисля

аз съм абсолютно същата като др момичета от нашия клас..незнам на др им викат секси и подобни при мен не може би защото съм по-умнна от тях или защото не се занимавам с такива работи може би затова?!?

Град
    around the world !
    В теб намират момиче за: помощ и подсказване
    В тези момичета намират: забавление, разлечение.

Външният ти вид също е от значение. Ако изглеждаш по-обикновена и нормална, едва ли ще гледат на теб с такова око, с което гледат другите две. Явно тези две г-ци имат по-различна визия. Недей да се чудиш на това, даже трябва и да се радваш. След време за тези момичета ще говорят всякакви неща, докато на теб ще се гледа с друго око. Момчетата не харесват леки момичета (говоря в последствие), не ги уважават и т.н.

"Unendlich" каза:
    В теб намират момиче за: помощ и подсказване
    В тези момичета намират: забавление, разлечение.

Външният ти вид също е от значение. Ако изглеждаш по-обикновена и нормална, едва ли ще гледат на теб с такова око, с което гледат другите две. Явно тези две г-ци имат по-различна визия. Недей да се чудиш на това, даже трябва и да се радваш. След време за тези момичета ще говорят всякакви неща, докато на теб ще се гледа с друго око. Момчетата не харесват леки момичета (говоря в последствие), не ги уважават и т.н.

така е и аз така мисля..благодаря ти!

По-добре така отколкото училищната к*рва.

Цитирай Първоначално написано от alrighta

Цитирай Първоначално написано от alrighta

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    снимчица моля
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако сте нов клас, нормално е такива деления. Просто ти си умна, и има с какво да им помогнеш. А другите момичета, просто няма кой да им се връзва на акъла и няма с кого да се базикат, и те вече се кефят. Не ставай като тях, не завиждай, че се закачат с тях. Има си и своите недостатъци.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Ти откъде си, ако не е тайна? Че те правя не едно момиче от моя клас
    Lexynnka

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Абе, момиче, недей така! Не унивай, горе главата! Какво ти пука какво мислят за теб тези хлапетии? Имам чувството, че искаш да се промениш само за да можеш да попаднеш в мирогледа им, но ако го направиш, трябва да ти кажа, че страшно ще сгрешиш. Не се променяй - ти си такава, каквато си, продължавай така заради себе си, не заради някой.

А пък ако продължаваш да им помагаш на тестове и изпитвания, тогава не само ще си прецакана, но ще си и глупава, защото те не си правят труда да отворят учебника и да прочетат нещо, защото знаят, че ти си там и ще им дадеш отговорите - е това много ме вбесява!

Просто недей да отдаваш толкова голямо значние на това. Продължавай да си бъдеш такава, каквато си и им обръщай колкото можеш по-малко внимание. Тоест, не се опитвай да се внедриш при тях - да не те разстройвам, ама няма да стане. Типът "вятър ги вее на бял кон" важи за тях с пълна сила и най-вероятно няма да се осъзнаят скоро. Направи така, че не ти да ходиш при тях, а те да идват при теб.

ПС: Знаеш ли, когато прочетох проблема ти, се сетих за тази песен, затова те поздравявам с нея.
    http://vbox7.com/play:3f01958
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ами ако проблема е в теб? Всеки си има вкус.Пък и е по-добре от училищна курва както ти казаха
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Миличка,имаш ли представа тея момичета,дето ги "обарват" и им викат "секси" как ги товарят като се събираме и тях ги няма Повярвай ми не искаш да си като тях.Радвай се,100 процента те уважават повече.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от mimiqni
    здравийте пиша ви защото момчетата от моя клас обръщат повече внимание на едни две момичета от моя клас и не се занимават с мен на тях ги обарват(не искам това!просто давам пример),закачат ги и подобни а на мен нищо се едно че не съм в класа им.нали говоря с тях и подобни но не..кореспондират с мен когато само трябва да им подскажа за тест и т.н. приятели са ми занм но.. ми е много гадно че на мен ме делят от другите..какво да направя дайте ми съвет!БЕЗ КРИТИКИ!

ннне, в грешка си - не са ти приятели... живей си живота, не се стреми към вниманието.. който трябва, ще ти обърне внимание, а тия да си гледат работата (буквално) и да си обарват ако щат и себе си.. между другото кой клас си?

Според мен

Според мен ти не искаш да ти казват "секси" и т.н , а просто искаш да си говорите с компанията им и такива.Опитай се да си по общителна,намери нещо интересно което ги вълнува,разказвай вицове и смешни истории и т.н и те ще видят,че си нещо повече от "зубар"(не се обиждай ама на мен така ми звучи).

Майна, и аз съм в същото положение. Само, че малко по-добре.
    В смисъл: те са най-яките, дори 12то класниците ги познават, пушат, пият, имат големи цици, и са пичките на класа. Тва << компенсира акъла майна,. Стой си на гъза и продължавай да учищ, 'щото после те ще се чудят как да си изкарат оценките на изпитите, когато ТИ ще си напред с добро бъдеще.

В нашия клас има същия случай . Две момичета просто сами се делят , аи момчетата ги отхвърлят .Не знам защо е така . Ние си седим, базикаме си се .. те си седят на чина и гледат . Не знам защо - може би ,защото сами си го правят или ддз . .
    Неприлично Щастлива .. : )

Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    В нашия клас има същия случай . Две момичета просто сами се делят , аи момчетата ги отхвърлят .Не знам защо е така . Ние си седим, базикаме си се .. те си седят на чина и гледат . Не знам защо - може би ,защото сами си го правят или ддз . .

в нашия клас положението е същото .. има 2 момичета , които само си седят на чина и не говорят с никого , но в същото време си мислят че са най - велики и коментират всеки 1 от класа ..
    Нямаше логика,беше любов.

....

аз съм от 7 год.с този клас!и престанете с тази снимка щом не давам значе нямам!!мс..

sexymen8934 ти чуваш ли се въобще какво говориш?аз дебела?аз съм едва 35 кг.?!а грозна ?мога да ти кажа че аз съм мноого по-хубава от тях И КАТО НЯМАШ МНЕНИЕ НЕ ПИШЕ ПРОСТАК!желая темата да бъде заключена!!

....

затваряй си устата!!!ЗЕЛЕНА МУХА(ако знаеш какво прави тя..!! :P )[/img]

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от sexymen8934
    ИЗВИНЯВАИ НЕ ИСКАХ ДА ТЕ ОБИДЯ ОСЪЗНАВАМ ЧЕ МАЗНИНАТА ТИ ПРИТИСКА МОЗАКА И НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ ДОБРЕ АМА СЕ ОСПОКОЙ
    Ти си 5 или 6 клас нали .. Оспокой се бе чУвек темата е хубава,не я заключвайте заради тези безрасъдни дечковци...пикльо,затвори си устата и недей да спамиш!
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си