- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Позволявате ли си да плачете на обществени места ?
Не си позволявам да плача на обществени места. И не защото се страхувам от това околните да не ме помислят за слаба, а защото ме е срам. Странно, но факт....За физически болки рядко плача.
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
не. много пъти ми е идвало да се разрева, но никога не съм. само един път ,когато един съученик ме фрасна с медицинска топка в главата![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Плачкам си на воля . Като ми се плаче , плача . За другите не ми пука особено , секи си има лоши моменти![]()
Ами случвало се е преди години,сега не ме пере ревящия хормон толкова.
Believe in yourself.
Аз не обичам да плача, защото с плач не се постига нищо, даже ми е много трудно да се разплача. Случва ми се понякога, но може би само с приятелите ми, когато съм. Спомням си как се сбогувахме с един учител и ревах по целия път от даскало до нас... но много рядко ми се случва... като цяло плача в нЕ'кви редки моменти на откровение...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Почти не .
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Не. Всъщност, дори пред приятели и роднини, почти не си позволявам да плача. Сякаш съм си изградила навик. Когато ми е тъжно и има някой около мен, дори и да ми се плаче, винаги насочвам погледа си, някъде другаде и все някак си, задържам сълзите си. Просто, когато съм сама, имам чувството, че ще си излея всичко, без никой да знае, ще се успокоя, ще се стегна и ще продължа напред, без излишни драми и без половината населени да разбира.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
В даскало никога .. Наскоро за пръв път се разплаках на обществено място.. и то на НДК .. и така през целия път до нас .. Не можах да се сдържа просто .
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Да...и ми се разтече грима ..хората ме зяпаха![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Не.Идвало ми е да се разплача по улицата но никога не съм си го позволявалаВинаги си казвам-Добре,щом ти се плаче,плачи в нас но....като се прибера вече всичко ми е минало
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
+ 1Първоначално написано от Plikchencce
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Аз избягвам да плача на публични места,но веднъж просто не се сдържах и се разплаках в училище. Предпочитам да плача в къщи сама отколкото пред хора или на публични места,защото всички ме разпитват какво ми е, а когато плача не ми се обяснява на всички защо.
Зависи от положението![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Защо да потискам емоциите си??Кой би могъл да ме съди, ако се разплача....непознатите к'во ги засяга..х
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Опитвам се да си скрия сълзите ама понякога не мога .. ;х![]()
++ . Вече е и забраанено да се плаче ли? Който, каквото иска да си мисли.. не ме грее особено за чуждото мнение.Първоначално написано от danibebi
![]()
awerw♥
Първоначално написано от smilelady
+1
най-гадния момент беше,..в даскало правим важна презентация по история (правих я над 1 месец) ии г-жата беше болнични и бяхме при друга...иии никой не ни слушаше, а аз душата си дадох за нея презентация...и просто изведнъж спрях да говоря и не можех да продължа и сълзите потекоха ии не знаех какво да правя..изхвърчах от стаята (разбира се като се разплаках и всички млъкнаха) ии след малко приятелката ми дойде и ме успокои и продължихме после...и беше добре, получихме отлични оценки, но въпроса беше принципен...беше гадно.!
Много рядко плача.. и ако вземе да ми се случи предпочитам да не е пред хора. Само веднъж си плаках по алеята в парка ама се бях навела и освен дружката ми - друг никой не ме видя .
не..
Плача понякога...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥