.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

първия купон

как ви беше първия купон яко ли ви беше напихте ли се всички

Град
    София
    Много яко беше - цяла нощ пиене и танцуване. Нямаше тежки последствия след него - нито някой се беше отрязал жестоко, нито бяхме счупили нещо. Тогава бях на 14.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми понапихме се, танцувахме ала бала, не сме чупили нищо.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер яко. Все пак първия купон беше си голяма работа да те пуснат ваште. Аз все още се пазаря от време на време, но напоследък ми има повече доверие.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Голям фен Аватара на FantaMen
    Абе баш първия ми купон не го помня ... (толкова ли отдавна беше.. ) Ама си спомням първото ми напиване.. бях 8 клас .. може би тогава ми е бил и първия по сериозен купон.. Доста добре си беше музика алкохол всичко беше перф...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    in my weird world
    не помня
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Ами аз нито си спомням кога,нито при кого,нито въобще кой беше първият купон...Съдейки по това явно доста пиене е паднало...
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз от първич ми купон си спомням как се отрязахме всички като мотики и никои нищо не помнеше на сутринта и така тази вечер ни е мъгла на всички,така и нем ожахме да разберем къде са отишли 5 чаши и 2 чиний...А на всичкото отгоре нямахме пари за качествен алкохол и всичко беше под марка савой,после 3 дни ме боля главата....
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    around the world !
    Не помня кога ми беше първият купон. На всеки купон си изкарвам като за последно, нямам време да мисля само за 1-вия, те край нямат

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Аз от първич ми купон си спомням как се отрязахме всички като мотики и никои нищо не помнеше на сутринта и така тази вечер ни е мъгла на всички,така и нем ожахме да разберем къде са отишли 5 чаши и 2 чиний...А на всичкото отгоре нямахме пари за качествен алкохол и всичко беше под марка савой,после 3 дни ме боля главата....
    На Savoy джинът, водката, уискито и текилата са с еднакъв вкус, ама с различен оцветител.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Повече от фен Аватара на sian4eto
    беше не просто яко е жестоко
    `only God can judge me!

много яко беше :P .. много танци и алкохол .. бяхме обърнали цялата секция на пода .. а под килима навсякъде имаше яйца
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Първия ми купон го направих,когато бях на 14 мисля...Беше много хубаво.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Като се замисля ... Почти нищо не разбрах от него ... беше преди 3 години, имаше много хора, 80 % от които познавах само по физиономия, две или три съученички ... Хммм... А, да - домакинът беше взел шофьорска книжка, та затова имаше купон.

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на Chacho
    Първите купони бяха за рожденните дни. След като се наяждахме вкъщи отивахме към хижа в планината (на 30 минути път пеша е от центъра на града). Опъвахме се на някое по-гористо местенце, пиехме бира, слушахме музика на едно радио и си носехме презервативи, които, естествено, дълго време не се случи да използваме. Бяха 'убави години. Първият по-приличен купон, на който бях, беше в апартамента на един приятел и пих, танцувах, май драйфах и се прибрах. Яка работа
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Беше тази година и нашите не знеха. Трябваше да спя в една приятелка а всъщнаст... не спахме. xD
    Нищо не счупихме, кълъфа беше само дето не успяхме да запалите маргилето. Никой не се беше отрязъл много-много. Абе добре мина, като за първи !
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    На 13 бях, беше супер яко и всички си пийнаха, освен мен. ;д

Фен
    Град
    Варна
    Първия не го помня честно казано!
    Пия откак се помня...от малък нашите са ми давали по малко...после пораснах и се започна с по кило домашорка 60 октанова
    Купони вкъщи и по приятели...отново бол!Но най-великия купон който си спомням беше тази Нова година....УНИКАЛЕН!Бяхме в 4ри етажна къща...от съседните идваха да питат каква е тая уредба дето свири така,а така и никой не повярва,че това са само 2х100w Пиене,ядене...от някои и повръщане...Еееех как ми липсва
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си