- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СГЪСТЯВАНЕ НА ВЕЖДИ
Препоръчайте ми масло или лосион или нещо друго,което сгъстява веждите,моля ви!![]()
• Обичай,за да те обичат! •
И моите вежди са такива, аз им слагам там едно нещо за вежди смисал не точно сенки ами незнам как се казва, и то не си личи![]()
За мигли, знам че бадемовото масло сгъстява,така че предполагам,че и за вежди ще помага![]()
Аз имам един глупав въпрос. Това бадемово масло от магазините за козметика ли може да се купи?![]()
бадемовото масло е идеалното решение![]()
Еее, sw3etyrrr , ти си единствената,която ми го каза сигурно...другите '' пробвай..опитай'' МЕРСИ! Наистина ли ги сгъстява?![]()
Да!! Има супер ефекто върху косата и миглите, така че е същото и с веждите. Явно там където има косми помага. Купи си на Икаров и няма да съжаляваш.
airplanes..
Рициново масло. Аз не съм го пробвала, но..
Аа, също и зехтин и бадемово масло. Ммм.. и хининова водичка ще стане..
От всичко това - хининовата вода мисля, че ще ти е най-безпроблемна, защото не е чак толкова оily, колкото са другите.
Успехчета !
PS. http://krasota.rozali.com/lice/p6420.html
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
бадемовото ще помогне
Просто аз
реши ги със малко гребенче, това стимулира разтежа
never never let you go you are the one i'm surching for....
Да,реши ги със специално гребенче за вежди и ги мажи с бадемово масло.
бадемово масло - точно за веждите не съм го ползвала,но има ефект от него..Върши работа..
Или рициново масло - една приятелко го изпозваше за веждите си (беше ги направила много тънки и не се харесваше) и сего са си в много по-добро състояние
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тъкмо щях да пускам такава тема ;д браво на авторкатаа за колко време се сгъстяват веждите с бадемовото масло...
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ти пък си много забвна,особено с тъпотията тиПървоначално написано от dead_princess
![]()
![]()
По темата: почти щях да си го закупя,но се разколебах.. страх ме е да не ми стане нещо на веждите.. да се разредят или нещо такова,значи НАИСТИНА сгъстяват? някой,който го е ползвал това масло?
аз от 1 месец ползвам рициново масло за веждите и миглите за този 1 месец няма още видим ефект може съвсем малко аз направих така много хубаво измих стара тубичка от спирала и четката също подсуших ги и сипах рициново масло и витамин А течен, ще продължа с процедурата, на една позната имаше ефект които аз ли4но се уверих,има още едно нещо изпитано за вежди да се сгъстят и това е стимулант за коса на икаров