.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече няма да ви отговарям,не си заслужавате.
    Ти моят правопис не го взимай под внимание не ми давай акъли,защото при теб не е никак "златен"

Град
    |На 3еМяТ@|
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Повече няма да ви отговарям,не си заслужавате
    Нима?

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Критика приемам да,но не от някви тъпанари/ки които казват НЕ МИ ХАРЕСВА ти не можеш да пишеш и т.н. и нищо повече,т.е. претендират за големите критици,а даже и сносна критика не дават,просто едно лично мнение като всички други,но за разлика от другите те почват да ориват,да обиждат,да се правят на голямата работа
    Ако ще давате мнения,давайте ги като хората,не пак с децките си историй.Вярно не сте виновни,че сте на 14 ама поне гледайте да не се правите на по-големи

ква критика бе мухльо?!?! НЕ МИ ХАРЕСВА, кво друго да ти кажа?!?!? няма кво да ми хареса! писал си го в час и ти личи

не ми трябва да съм критик, за да видя, че е слабо това, което си написал

Супер фен Аватара на gabi_94
    Абе човече по-спокойно бе Тиии изобщо не можеш да приемаш критика....а каквато и да е тя все пак си е критика....Не им харесва на някои и това е, няма как да им промениш мнението, те просто ти го казват, все пак тук изказваме мнения, затова е форум...И на мен не ми харесва, звучи ми някак безлично, нзн, еднообразно, обикновено....Не че е лошо...Аз не мога да пиша стихове и песни и си признавам ама това не значи, че щом не ми харесва значи не разбирам....Освен това не се влияй толкова от чуждото мнение, ще ти се отрази зле
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

"Чаша вино остави, остави..." Същото качество. Не струва. Ужасна е. Тъпа е. Смотана е. Като теб сигурно. Да еба...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Не си заслужаваме ли? Мерси.
    Правопис и пунктуация наистина оставям настрана - по-умен няма да те направя.
    Още веднъж ти пожелавам успех и дано Митьо Пайнера ти е прочел произведението. Има хляб в тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си