Ммм... В началото ми прозвуча като нещо обикновено, често дискутирано публикацията ти Но, замисляйки се има широко поле за размисъл върху това "Живота от нещата", светът, това са все непрекъснато променящи се работКи Всеки от нас, изправяйки се пред пречки, преживявайки приятни/неприятни моменти постепенно си гради един собствен свят. Така градим личността си, устои, принципи (е, аз например съм абсолютно безпринципна, но по-голям процент от хората го правели). Та, колкото до "промени", които бихме могли да възложим на околния свят и ставащото, ммм, не мисля, че изобщо може да се говори за зависимости Всяка ситуация, сама по себе си оказва своето влияние върху нас В света съществуват и глобални фактори, които всеки от нас би искал да промение де. Налисие, епидемии, други ужасийки... Тези актуализми всеки иска да ги промени, рядко правим нещо по въпроса обаче, защото или не сме достатъчно добре запознати с реалната ситуация, или просто тези гадости не оказват прякото си влияни върху собствения ни живот. Та, общо взето, май напълно възможно е човек да "променя" света, но стига той да си е "неговият свят".