- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правите секс?
Шото ми хубуу да преебавам ората...
За удоволствието- моето и нейното.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
пич прекаляваш с wow-aПървоначално написано от Madeyed
а иначе удоволствието
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Защото ми се прави. Поради много причини. Заради близостта , която я има по време на секса, заради полезното му действие върху психиката. Един вид разпускане от което имам нужда.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
za kef
Правя секс, понеже по този начин испитвам удоволствие, а и обожавам да наблюдавам как гаджето ми испитва наслада от всичко това, а най-якото е като си наведе главата назад и почне тихичко да пъшка...умирам си от кеф.![]()
Другото е от любов. Обичам гаджето си адски много и обичам да му го показвам по различни начини, а един от тях е този.
-Удоволствието? /Кефя се на усещането!/
-Обичта? /Голяма любов и няма как!/
![]()
Безкрайното желание на първо място.Първоначално написано от gir
Поддържане на здравото психическото състояние и да се уверявам, че съблазнителните и ловджийските ми способности се поддържат.
Дори и да не е супер красавица, ако видя че някоя много го иска... имам слабост и не мога да отказвам. Ей така като видя някоя подивяла, дето не ми се отлепя... имам чувството, че ако кажа "не" Господ ще ме накаже и просто се отдавам. Слабост.
Temet Nosce
벨야카
Защо ще и го причиняваш на момичето...? Просто поразнообрази малко...Първоначално написано от ANTIHUMAN
Temet Nosce
벨야카
Заради удоволствието. И защото обичам приятеля си.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Причината много често е от скука и вече след като се почна идва и удоволствието
То ако не го правиш за удоволствие или за кеф не виждам каква друга причина има ..![]()
Бургас
![]()
Правя секс заради удоволствието, което изпитвам, когато талъсъмите ми купят дрешки, понеже, както всички останали правят, така и аз правя свирки, разб'иаш ли..![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Правя секс за удоволствие,естествено!!!
А и то няма как да го правя заради нещо друго,след като обичам приятеля си и се възбуждам само от една негова прегръдка или целувка в точния момент!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
"За да доставям удоволствия"![]()
.....Нещата, които би било добре да забравим, ние най-упорито помним....
за удоволствието и обичта. Сексът много сполоти връзката ни, но все пак при нас той е проява на голяма обич![]()
Естествено,че за удоволствие .. Но ако не е с човека който обичаме,то тогава какво удоволствие ще получим .. ?!
Удоволствие!!
It's too late...
+1Първоначално написано от slun4ice
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***