- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зърнени закуски
Не мисля,че има такава тема,ако има заключете я (:
та наистина тези зърнени закуски полезни ли са?
Освен nesquik с ,който се друсаш за да растеш![]()
Вие ядете ли и какво по-точно?
На мен ми харесва Фитнес ама го ям веднъж в месеца и няма резултат ест. за по-хубава фигура...![]()
Повечето имат доста захар. В този фитнес не знам какво има, но си е доста калоричен. Ако очакваш с него да отслабнеш, има да гладуваш. Можеш да закусиш нещо много по-засищащо, а пък също толкова калорично.
Аз в момента закусвам купичка Фитнес(чист) с мляко и ме засища напълно до обед..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
редувам тези трите
![]()
![]()
първото ми е любимо, но има най-много захар в него
като цяло не са калорични
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
И във Фитнес-а има захар. По- малко е, но пак си я има. Иначе ако човек не е на диета, това е по- добрият вариант за закуска![]()
не знам ,но понеше аз сладко не ям от много време и все едно ми се е обострил рецептора за сладко дири най простите бисквитки да опитам 1 и ми е много ,много сладка ,а останалите казваш,че хич не била сладка.Та поради тази чувствителност към сладкото предпочитам овесени ядки,дори обикновенно мюсли с много малко парченца полодове ми е някак доста сладко![]()
Аз закусвам някакво мюсли, каквото си взема, с плодове.
Преди ги ядох и тези Нестле Фетнес сега много рядко, самоако не намеря хубаво мюсли.
всякакви ям. Някакви подобни на Нескуик, натурални, не знам си кви си. Като малките деца съм![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
аз не съм яла зърнени закуски от много време но като цяло предпочитам Нескуик ( с мляко ) ии обикновен корнфлейкс ( може и да ме помислите за луда но го ям просто еи така .. без млякоhttp://www.fashion-lifestyle.net/ima...Cornflakes.jpg )
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Нескуик ми е любим, колкото и да не е полезен
Просто аз
И на менПървоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
А иначе Нестле Фитнес става ли за закуска, ако не искам да свалям много килограми, около 5 някъде?... + спорт естествено. Сутрин тичане около 40мин, и поне едно от изброените за предобяд или вечер: танци(2 часа), коремни преси, въртене на обръч, скачана на въже.
ЕДИТ: Или пък PUMP IT UP![]()
http://www.ebooks-bg.net/sites/hrankomers/pages/56.jpg
IZZI Хрупкаво мюсли Ванилия.
Калорично е да , но не ме интересува особено.![]()
Засища ме страшно много , а пък и не го ям с цел отслабване.
Вкусно ми е , а пък и това така приятно ми мирише.![]()
Харесва ми. А Нестле Фитнеса също ми харесва , особено този с плодовете.
To infinity and beyond.
Тези мюслите са бъкани със захар и имат много калории.Даже има някои , които въпреки, че нямат захар пак си имат много калории.Аз лично не ги ям, вместо тях ям овесени ядки или овесени трици(поне в тях освен овес друго няма) а и калориите им не са много.Например сега съмс и купила овесени трици, които на 100 грама имат по 330 калории, но аз сутрин си слагам 2-3 супени лъжици трици в киселото мляко, а тези 2-3 супени лъжици са около 30 грама , което са 100-110 калорийки.Което си е малко![]()
![]()
![]()
Мюслито се яде по малко, колкото да те засити.
Но аз естествено го ям като десерт, особено Фитнес със шоколад!![]()
![]()
Аз си бях взела Nestle Fitness обикновеното, но не го ядох нещо..Отначало исках с шоколад, но майка ми взе това, защото реши, че ще се тъпча и пак няма да има ефект, но аз така и така не го ядох. Сега скоро може да си взема от това с шоколада, не за диета - просто така.
![]()
Да и аз ям овес. По добре е от мюслитата и подобни..
А както казаха по нагоре ако толкова мн ти се яде - вземи си обикновен корнфлейкс + малко сушени плодове + малко овесени трици - същото става
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥