- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го ...
Моля Ви дайте някакво предложение за това как да си подобра отношенията с приятеля ми, с който доста се караме, ревнуваме ужасно мн (не сме от един град) и всичко е с краката нагореНе искам да се разделям с него, но като че ли вече си омръзнахме, вече дори си знаем и кътните зъби и няма за какво да си говорим, дайте някакви идеи и за теми, по които да водим диалог, а не само да стоим и да се чудим за какво да подхванем тема
![]()
Щом сега сте в такива отношения, какво бъдеще искаш с него?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И двамата се обичаме, но все пак имаме и разногласия помежу си ...
такива връзки са обречени още от самото начало,казвам го от личен опит.Защо си тровиш нервите,не можеш ли да си намериш някой от твоя град?![]()
Не знам защо си тровите живота с такива връзки...Пък и не знам как няма какво да си кажете,все нещо ще има.Според мен явно просто нямате желание.Даже може и да си говорите защо не си говорите,ако искате.
На колко години сте ??
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
С всяко изречение все повече се убеждавам - сложете край.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от pussucetka
На 18 сме ...
Е как нямате теми?!?-Как е минал деня ви,проблеми,приятели....и още много.Първоначално написано от ShtrudeL
задай си въпроса авторке ..Първоначално написано от ShtrudeL
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма да стане вашата работа)
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Опитайте да правите неща които не сте правили до сега - отидете някъде само двамата за weekend-a,на пикник,пригответе романтична вечеря,изненадай го с неочаквано посещение,дори може заедно да скочите с парашут,бънджи или каквото ви хрумне. Това би трябвало да разведри атмосфератаА ако проблемите продължават наистина нямате бъдеще ...
"Да превъзхождаш другите не изисква много усилия,ако същевременно не си поставиш за цел и прекрасното желание да превъзхождаш и себе си."
хах а моя уж сме от един град, уж много ме обичал.. Пък ме заряза щото той живее в (Надежда-Овчакупел т.е. в София), а пък аз в Дружба..
Та по темата.. Просто му вярвай.. и прави компромиси![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
да, и с нас беше така. Само че при нас само аз говорех. Е то до къде така. Все едно сам си говориш. Ако аз не кажа нещо, мълчание. Тъпо. Разделяйте се. Съжалявам, че ти го казвам по този начин.Първоначално написано от didi0804
трябва да поговорите за проблемите помежду ви и да ги премахнете ако не стане връзката е обречена
Аз имах същата ситуация бяхме заедно 2 години и малко .. и накрая супер много почнахме да се караме .. накрая прекратихме всякакви отношения , защото не спирахме да се караме ии мен ми писна (бяхме от различни градове ) Може би това разстояние накрая ни довърши съвсем..
Не съжалявам намерих прекрасен човек след тази връзка : - )![]()
![]()
![]()