- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как задържате 'първия път'?
Имам ..да го наречем проблем,макар че не е точно проблем
По време на секс,първия път свършвам много бързо,за минути,след това,2рия,третия и така нататък все по бавно,което е добре,но как да 'забавя' първия път? Имаше някъде подобна тема,но не я намерих,опитвал съм с "мисли си за нещо кофти" и подобни,но не...
Решения?
Аз като вземах “ креатин “ издържах по половин часПървоначално написано от ShowNowt
вземай нещо и ще видиш дали ще ти се “бЕ
![]()
Тва с креатина верно работи!![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Креатин се използва предимно от фитнес маняците (меПървоначално написано от miminko
)
Особено Креатин Монохидрат многоо изпомпва мусколите !!!![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
По-силен кръвен поток към чурката + повишена енергия и физическа издръжливост
хаха на някой от хапчета не им става, други издържат повече...пък не мисля, че 30 минути са много..
Просто мастурбирай преди SEX и втория път който ще ти се явява 1-ви ще се удължи.
Има и други варианти ... докато я ебеш и като си напът да свършиш се замисли за голата си майка или баба ... и ако пак свършиш те признавам![]()
половин час издържали![]()
По-силен кръвен поток към чурката + повишена енергия и физическа издръжливост![]()
![]()
на твоя креатин да не пише "V" на дражето
![]()
Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.
Вземете си тестостеронов буустър и гледай кво се нарича издръжливост..А това за креатина се съмнявам..До колкото знам, той придава сила в мускулите по тялото и помага за техния растеж.
Pagani Zonda
Абе тоя креатин не е ли за фитнес-маниаците нещо за мускули?И ако е така какво общо има с пишката ти (ако мога така да се изразя)![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Темата в случая не е "Как креатина се отразява на пишките ви". Момчето пита за съвет, пък и явно е младо и неопитно. Може ли сега за единия секс да се натъпче с креатини и глупости.![]()
Към автора: опит ти трябва и нищо друго. След време ще се научиш да се контролираш. А временно може да последваш горните съвети за една ръчна преди секс. Така ще си освободил напрежението предварително и ще можеш да устискаш повече по време на акта.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласна съм с миминкопросто мастурбирай преди това и ще е по лесно да издържиш повече
ако вземеш да си мислиш за баби, гнусотии и от сорта, най много да ти спадне...
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от miminko
+1![]()
Да ме извиняваш за израза, авторе, но .. без да се тровиш с каквито и да е медикаменти ... дръпваш си "една ръчна" и готово.![]()
I'm inlove with a criminal...
За всички "много знаещи" КРЕАТИНЪТ го използват главно за ЕНЕРГИЯ и въстановяване след тежки тренировки.ТОЙ ДАВА СИЛА.Не изпомпва мускулите.
Просто си набиий ч преди секс и си готов
+1Първоначално написано от NF_D
It's too late...
за мен и без да си "дърпаш ръчната" може да се справиш,въпрос на психика![]()
Има много начини,както споменаха в по-горните постове - чрез самозадоволяване преди секс. Също така може да го забавиш,ако по-често сменяте позитеАко го правите без презерватив е нормално да ти идва бързо.