.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Секс разговор хДД

Здравейте, незнам дали има такава тема, но въпроса ми е следният:

Говорите ли си по време на секс? За какво? Често ли го правите(говоренето по време на секс)?
    It's too late...

Град
    Maina Town
    Секса не е време за разговори Ако намериш дума или израз, с който можеш да подсилиш емоциите - ок. Но не и да прекаляваш... Губи се цялата тръпка така - момчето е вече в нея и тя му се обяснява кви дънки си купила вчера.. представяш ли си хахахахахаххах
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

май имаш проблеми с размера

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Да, говоря по време на секс. Почни непрекъснато.
    -за мен, за него, за училище, за родители, за приятели, за клюки или за някоя простотия която ми е хрумнала на момента. Даже понякога и песничка си пея. Разговорите по време на секс са най-хубави.
    Аз винаги имам "междучасие" - 10 минути, през които мога да спамя неограничено по време на секс. В останалото време е желателно да не говоря много

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не, никакви разговори. Е, не си мълчим като риби, но не си приказваме неща, които иначе си говорим, докато НЕ го правим - за коли ( .. той говори), за интернет, за приятели, за брат му ..

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    май имаш проблеми с размера
    Ти имаш проблем с мозъка, майна.... Ходи си пий хапчетата... АЗ ви питам вас, ти малоумен ли си или да?.... Просто питам.... Като не ти изнася ей там в горния ляв ъгъл има едно Х натискаш го и си готов... Спамери и ламери, колкото си искаш....

Т'ва за дънките ме разби
    It's too late...

Не особенно, дори може да се каже че няма почти никъкви разговори ..
    Бургас

Град
    Горна Оряховица
    Най-смисленото нещо, което мога да кажа по време на секс, е "Имаш ли презерватив?" (то даже не е по време, а по-скоро преди) или пък "Искаш ли да сменим на ..... (кучешка/ездачка/лъжички)?"

Не говоря а работя нежно по вратлето и и се радвам когато си свива пръстите на краката от кеф... мисля че ще и преча ако тръгна да приказвам "о бейби, мо бейби"
    Аз съм момче на 11 години, което не е наясно с живота. Обичам да ме псуват. Обичам да ме мразят. Обичам да създавам конфликти.

Град
    във филма ..
    "Взе ли Трибестанта преди да започнем?" "Да вдигнеш самолета.."

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Секса не е време за разговори Ако намериш дума или израз, с който можеш да подсилиш емоциите - ок. Но не и да прекаляваш... Губи се цялата тръпка така - момчето е вече в нея и тя му се обяснява кви дънки си купила вчера.. представяш ли си хахахахахаххах
    +1
    FUCK-тически не ме интересувате..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе говорим си понякога... Туй онуй...
    Станислава

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    "Ръчичке, много си красива днес"
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Говорим за радиоактивното семейство на урана, обсъждаме периода на полуразпад на радиоактивните елементи като цяло, изпитваме се по физика, разлагаме сили, решаваме задачи по геометрия, квадратни уравнения....
    Това е в най-общи линии.

Справка- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%EE%F0%E8

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си