- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е amk933
Огън - каквато е зодията ми.Първоначално написано от muscle
Ами как да го обясня. Всичко най-ценно за мен е в Америка. Хората, с които изживях детството си, хората, които обичам. Части от родата ни. Тук са само родителите ми и двамата ми истински приятели, но те така и така няма да са тук също. Нищо не ме държи в България. Трудът на хората не се цени истински. Някакви смешни мутри се мислят за успели. Това, което искам да уча, няма как да стане тук. А и Америка ще ми даде много по-големи шансове за развитие.
И двете. Има икономическа рецесия, но и културна и тя е доста по-продължителна и вече осезаема.![]()
За снимка писах някъде по рано - прати facebook на ЛС и ще те адна. Там имам снимки повече. Не обичам така да пускам. Не знам защо...Може би, защото аз нямам много снимки сам.Първоначално написано от antiWHAT
![]()
Не, аз намирам време за всичко. Ходя по купони петък-събота, не се лишавам от нищо. Въпросът е, че ми остава все по-малко време за спане и преди ваканцията на финала спях по 3-4 часа на денонощие и сутрин се разхождах с каничка кафе.Първоначално написано от kalpazanka
Чат-пат има. Мобилизирам се още повече, а аз това го мога до безкрай.![]()
Първо искам да те поздравя , много ти се кефя.![]()
Много се радвам, че има такива хора , като тебе .. става ми по-леко.![]()
Какво обичаш да правиш през свободното си време ?
Хоби ?
Влюбен ли си в момента ?
Какво ще направиш , ако се влюбиш в българка , която не иска и да чува за Америка , а ти я обичаш мноого ?![]()
To infinity and beyond.
Обичам да излезна някъде с приятели, да седнем на спокойствие и да си кажем какво е станало през седмицата, кой какво е правил, нещо ново, ако има, абе да се видим. Обичам да ходя на кино, на сатиричен театър, чат-пат на дискотека, защото обикновено съм адски изморен. Обичам да гледам Формула 1, да чета някое криминале или Икономистът, да пиша из форума или във Фейсбук или да початя с някое далечно фр.Първоначално написано от Infinity
Хоби - писах някъде из първа страница мисля...
В момента - не.
Ще замина за Америка въпреки всичко. При мен целите идват на 1во място, някъде след това е любовта...Сега, ако се случи, е за кратко и не ми е проблем. Но съм сигурен, че избора Америка - тя, ще завърши в полза на Америка. Защо, ако тя ме обича, не дойде с мен?![]()
Мерси за отговорите.И аз не настоявам за харем,ама Пафи съвсем ми завзе територията,а пък аз нямам време да я браня,затова и отстъпвам малко![]()
![]()
![]()
Сетих се още нещо:
1.Виждал ли си се досега с някой от форума и ако да,какво ти е мнението за него/нея?
2.Къде в Америка би искал да живееш?Аз например обожавам Ню Йорк,столицата Вашингтон и Флорида общо като щат.Не знам защо,но Лос Анджелис никога не ме е привличал.Интересно ми е да видя къде на теб ти харесва най-много и защо.
3.Ако си обикалял България,кое е мясотото,което ти е харесало най-много?
4.Какво мислиш за жените/момичета като приятелки?Много момчета,които познавам са ми казвали,че ние момичетата сме особени същества и че на тях им е трудно да ни се доверяват по начина,по който се доверяват на момчетата.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Обичаш ли да ходиш на цирк ?
Ще дойдеш ли с мен на цирк " Балкански " ?![]()
To infinity and beyond.
1. Не съм виждал никой от форума или поне не знам да познавам някого.![]()
2. Ми в Америка според мен си има места, в които става за живеене и такива, в които не. Например в Средния Запад, ако отида, най-вероятно жив няма да изляза. Плюс това е много бедно. Харесват ми Лос Анджелес, защото е в Калифорния и има цял квартал с арменци,Ню Йорк, Бостън, Чикаго, защото са някак си по-близки до Европа и като култура.
3. Като бях малък много обикалях. Вече ходя повече в чужбина. София ми харесва най-много. Просто тишината ме влудява и като няма кой да ме прегази докато си ходя спокойно ми е скучно. Харесва ми лудницата тука.![]()
4. Не сте особени. Просто помежду ви приятелството е малко хипотетична концепция и сигурно заради това така мисли. Аз съм израснал с три момичета и две момчета. Всичките те са ми адски близки хора.![]()
ОбичаХ да ходя на цирк преди последно да отида на Балкански точно. Пълно разочарование беше. Гледах ги в Слънчев Бряг и се отчаях тотално. Съветвам те да не ходиш. Ужасен беше. Лято 2009 ходих там...това си беше някаква пълна гавра с изкуството.Първоначално написано от Infinity
![]()
Във Варна идват всеки Август.Последния път като ходих(2009) наистина и аз не си спомням нещо кой знае какво.Особено след като махнаха колелото на смъртта вече не е забавно.Ходя да ги гледам от години и забелязвам,че всяка година изпълненията и изпълнителите не се повтарят.Тъй че може тази година да стоят по-добре нещатаПървоначално написано от amk933
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Избухлив и инатлив ли си, което е типично за Овните?
Имаш ли пороци и какви са те?
Колко си висок? А колко тежиш?
Джордж Буш или Барак Обама?
Без какво не можеш?
Какво чувстваш, след като убиеш куче?
Смяташ ли, че е редно да правиш забележки на потребители за най-минимални нарушения, а в същото време да не обръщаш внимание на спемери, с които си на "ти"?
А редно ли е модератор да дава съвети за убийство?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Още няколко от мен![]()
Кое е първото нещо , което забелязваш в хората ?
Човека до теб трябва да бъде .. ?
Какво те накара да се регистрираш във форума ?
А да го посещаваш ?
Опиши се със 3 думи.![]()
To infinity and beyond.
Ти наистина ли вярваш на тези похвали, които пишеш за щатите, пожарникаря и неговата т.нар. 'партия' ?
Не ти ли е гадно с толкова ангажименти и толкова свободно време?
С какво искаш да се занимаваш в бъдеще?(като професия)
Колко деца искаш да имаш?(от мен)
Къде ти харесва повече живота-Тук или в Щатите?
От колко време си модератор?
Длъжността,която заемаш м този форум,кара ли те да се чувстваш важен?
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ех д?ба, нюхът ми за колеги бележи нови и нови върхове![]()
само не съм съгласен, че има културна рецесия или по-точно в какъв аспект го казваш, но няма да преча на темата ти, тя се развива страхотно, поздравления.
Търпелив, инатлив и авторитарен съм.Първоначално написано от DannyBateman
Работохолизъм?
175см. 58кг.
Барак Обама
Приятелите, задачите, семейството и май това е. Материално погледнато - лаптопа, телефона и портмонето.![]()
Няма спамери, с които съм на ти. Ако си в цикъл, си сбъркала темата.Първоначално написано от Violenza
Интелекта или простотията. Второто много ме отблъсква.Първоначално написано от Infinity
упора във всяко начинание.
Не знам. Беше лято. Сменях училища. Исках да си попиша с други лапетии на мойта възраст.
Разнообразието от характери. Има толкова много различни хора, че скучен ден нямам.![]()
Упорит, търпелив, инат... за умен, интелигентен и етц, хората покрай мен да казват.![]()
Виж има толкова много американки, че може главата да ти се смае. И в двете стада има готини и секс. Американките пускат по-лесно и от по-малки...В някои по-бедни щати из гетата има момичета на 13-4 с деца на ръце. Но Америка води много консервативна политика по този въпрос.Първоначално написано от antiWHAT
Колко време отделяш за учене?
Какво мислиш за сайтовете за запознанства?
От кой квартал си?
Коя е най-голямата беля, която си правел?
Най-голямата ти изцепка?
Аз мога и много критика да напиша. Факт обаче е, че похвалите са повече от критиката поне според мен.Първоначално написано от Bimmer
Отиди и виж според мен. Аз познавам хора, които не искаха да си помислят да стъпят в САЩ дори. След като стъпиха запяха друга песен. Има два изхода от една такава разходка - или съвсем да ги намразиш, или да се впечатлиш адски и да ти харесат много.
За Бойко съм споделял мнение...твърда ръка трябва на България сега и той се справя доста успешно. Или поне по-добре от преди. Поне екс и настоящи министри до сега никога не са съдени.
Не. Ще полудея, ако нямам какво да правя и да се занимавам. Овните сме така. Просто, ако почивам повече, направо изперквам.Първоначално написано от xPafx
Ами искам първо да завърша Политика, Етика и Икономика. След това искам двойна магистратура - Право и Финанси. И след това искам да специализирам таксово, корпоративно и бизнес право и да направя докторантура по финанси. Сиреч искам да се занимавам с бизнес и право и евентуално на по-късен етап да вляза в политиката.
Искам 3 деца - 2 момчета и 1 момиче.
Щатите - по-спокойно е, хората са по-уравновесени, малко или много техният манталитет ми е по-присъщ, по-понятен...знам какво да очаквам като ми каже да, не, може би, евентуално...
Модератор съм от 3 месеца.
Не, не съм важен. Това, че съм модератор не ме прави повече от всички останали потребители. Чисто административно изпълнявам малко повечко функции и трябва да съм по-безпристрастен. Но не се величая.![]()
Зависи от деня. Понякога няма нищо за учене. Ако има нещо голямо като контролно по политика например ми се случва да легна в 12 и да стана в 4 да доуча.Първоначално написано от DannyBateman
Ненавиждам ги. Толкова са ми фалшиви тези impulse, sofianci, karamel4e, flirt4e и сие, че като ги видя ми иде да си върна яденето. Виртуалното измества твърде много реалното и не съм фен на тази тенденция. Скоро ще измислят и сперматозиди и яйцеклетки да си разменяме през inbox-a
Мото Писта
Родителите на наще и леля ми - Лозенец
Беля не помня изобщо. Аз съм бил много кротък като малък.
Аааа ужас. Беше точно на една от симултативните конференции на ООН, точно в политическото училище на въпросния университет...та точно бях предложил една резолюция и станах да я чета и ситгнах до последната preambulatory клаузаи бях забравил да я допиша. Е измислих я в движение де, че и резолюцията мина. От 6 резолюции, 3 минаха, 2 от миналите бяха мои, 0 от неминалите бяха мои.