Цитирай Първоначално написано от JCoutureJunkie
А ти кога ще си държиш SAT-овете и TOEFL-а?Знам,че си с една година по-голям от мен,т.е.1993-та си роден,нали?Аз смятам от 10-ти клас да тръгна на уроци да се готвя по-сериозно,но всеки ме съвета различно относно кога е най-добрия момент да държа изпитите.
А,ето,сетих се още няколко въпроса:
1.Някога правил ли си нещо така екстремно в живота си?Да кажем скачане с бънджи,парашут.Аз например бях страшно запалено по скай дайвинга като по-малка.
2.Коя според теб е най-стойностната бизнес книга?
3.Как би прекарал една петък вечер след дълга и изморителна седмица?На купон с приятели до късно или вкъщи,излежавайки се на дивана,гледайки филм със семейството?
P.S.Това с немския е гадно Аз ще ходя в четвъртък,петък и събота и отсега не мога да спра да мисля как ще ми омръзне...
Ами аз съм ги разтеглил във времето. TOEFL няма да държа изобщо. Имам американска диплома и съм флуент. Не ми го и искат. САТовете по различно време всеки. Първо Математика и Немски. После САТ 1 и после испански. Започвам ноември тази година, сиреч 11 клас. Готвя се от началото на 10.

1. Много искам да скоча с истинско бънджи от Аспаруховия мост, ама не съм минавал от там 2-3 години.

2. Има много. Честно казано не ми остава много време за такава литература, но твоя (и моя) любимец Тръмп имаше няколко, които бяха от чисто пркатическа гледна точка и са добри. Това ми изскача като първа мисъл. Ако се сетя още нещо, ще ти напиша...

3. Зависи много колко изморителна е била. Ако е била много, много изморителна, ще се прибера и още в 5-6 часа ще си легна да гледам телевизия, да сърфирам из нета и да говоря с прятели. В събота ще изляза. Ако съм добре и не ми се спи много, ще се прибера, ще си хвърля един хладен душ, ще полегна за 4-5 часа и към 8-9 ще изляза. Първо някъде да хапнем, после на купон и така...