- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
Ама ти как помниш кво си прайла като бебе? Аз не помня кво ядох снощи!Първоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
и при мен е това доста неприятно е особено ако си по дълъг ....Първоначално написано от dark40
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Един разтегаем фотьойл, който става на легло. Беше от изкуствена кожа.. и то в квартирата на морето. С изгорената кожа, като се лепна на тази изкуствената и няма отлепяне сутринта![]()
И спря да се върти за миг земята..
на пода в кенефа и на стола на компа
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
на тоалетната чиния.. не спах много, ама като се събудих ме изправиха и ме сложиха да спя... на леглохубаво, че уискито беше марково и не ме боля глава сутринта
![]()
![]()
Върху едни камъни в гората,беше ужасно
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не помняПървоначално написано от uBuTo
имам снимки и нашите са ми разправяли![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Беше в автобус. Пътувах дълго и заспах, подпряла глава на ръката ми. Като се събудих не се чувствах отпочинала.
Първоначално написано от xoxi
ааааааа тва не си го пожелавам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Иначе май в автобус, кола..![]()
To infinity and beyond.
Сбита в края на едно легло и по-конкретно - бях разположена на два пръста дърво и съвсем малка част от матрака, като по-голямата част от тялото ми се намираше в празното пространство между самото легло и стената.
You are broken, I can fix you...
В реисове (не от тези за градския,а от тези за дълги пътувания) често ми се случва,такаче вече съм свикнала !![]()
На една пейка на селоТя даже за седене е неудобна
![]()
Ии да... на задните седалки в кола също е много гадно![]()
nicolepcd
един път бях на гости при леля ми и спах на люлеещо се легло .. нз.. обаче сигурно 20 пъти паднах от него....![]()
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
амии на летище София .. особено неудобно е ..
В автобус (толкова е тясно че цялата се схванах)
на едни камъни на плажа
на пейка в парка ..
абее гадна работа
![]()
В автобус, в кола (на шофьорското място...), на фотьойл...
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
В автобуса като бях на екскурзияТолкова беше неудобно, че в една от нощите на пътуването предпочетох да седя будна...и успях
А иначе най-неприятното място е в една хижа в Балкана...не помня точно къде беше, но на тавана щъкаше огромен черен космат паяк
Почти не спах тогава
![]()
В кола, на под - учудващо удобен бешеии над учебниците
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
В автобус и на един диван след новогодишен купон.Да си призная в автобуса беше по-удобно,отколкото на дивана.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
в кола,, беше мн гадно
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
неква тръба....
на една тераса :d с още 2 души точно до мене.. и терасата тясничкаа.. и бяхме целите в чипсове ..лепкави от пиене ала бала.. сутринта не знаех къде съм..
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”