- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
хм .. не съм спала на много неудобно място .. може би ж един хотел,беше много тясно и твърдо леглото![]()
автобус, кола, пода![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Пода
Автомобил
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
от това да спиш на пода по неудобно място няма просто!![]()
също и в автобус съм заспивала![]()
Първоначално написано от rrrawrrr
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
На пода на автобус два дни след това на някакво ужасно твърдо легло около седмица ии после на седалката в автобуса ;дд. Та причината беше, че бяхме на състезание в Турция и със момичето, което седеше до мен в автобуса се разбрахме на отиване аз да съм на пода, а тя на седалката, а на връщане обратното, понеже седалките бяха много малки и нямаше място. В крайна сметка дори и на земята нямаше място (те повечето там бяха легнали) и се наложи не само на пода, но и да се промуша под седалките. А когато стигнахме толкова серадвах, че ще спа на легло (бяхме във хотел), а то се оказа ужасно твърдо и неудобно
. И накрая на връщане на малката седалкаа... Чувствах се като пребита
![]()
Автобус, един много гаден диван, един миниатюрен фотьойл, в който се бях сгънала не на половина, ами на 3-4![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
На някакво легло-чекмедже като тия китайските, ако ги знаете. Има нещо като хотел и една голяма стая там има от горе до долу нещо като гардероб отваряш чекмеджето и влизаш :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
в една палатка това лято когато бях на планина![]()
един път бях заспал на гондолата![]()
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Под леглото на една приятелка, която беше наказана да не се вижда с приятелите си, защото сме и се отразявали зле...И под леглото бяхме аз и още двама. Беше хипер неудобно, обаче голям смях паднаа.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
.. на една приятелка на кревата , който беше буквално като лодка и после бях схваната![]()
![]()
пода,автобус,кола![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Легло в приятелка и диван .. на сутринта всичко ме болеше![]()
ла-ла-ла
във влака за софия. То не беше точно спане, защото почти не спах де, но се помъчих ! Вагоните бяха тип автобус ...
навръщане бяха като тия от първа класа, но с 8 места и беше просто .. почти нормално спане.