- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
хижа "Тевно Езеро" НП Пирин по-зле е отколкото да спиш само на дъски покрит с чувал...![]()
Първоначално написано от Phobiaa
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Влак като съм си подпряла ръката и главата ми до прозореца и главата ми през пет минути викаше дзън.![]()
Автобус и на гарата в пазарджик страшни пейки.
![]()
![]()
![]()
С майка ми бяхме на почивка В Испания в един град на морето и във един хотел имаше страшно неудобно легло уж хотела беше 5* и беше много луксозен и като гледаш леглата, не ти се иска да станеш от тях ама като спах и като се сабудих бях като смазана от камион!
kristina
На купон, на един фотьойл, защото 5 човека се бяха хвърлили на един разгъваем диван. Беше ужасно и едва ли може да се нарече спане, защото беше супер неудобноПървоначално написано от uBuTo
![]()
на масата на едно заведение в 5 сутринта след July Morningтака се бях нацепил, че като влязох и заспах веднага.След полочин час се събидих гледам фотоапарата ми целия в мой снимки.Приятелите ми поръчаха едно кафе и се дотътрих до нас.След това сън до 12
както и пред компа в 3 след игра на CS,на стол докато играя карти (истинска история!),в тоалетната,на пода,на полу-счупено легло с още един (нямаше място,всеки да е отделно) въобще съм привърженик на нетрадиционния сън.Редовно си заспивам с дрехите в разни странни пози,без да съм оправил леглото и тем подобни неща
![]()
![]()
в хамак на брега на езеро![]()
Ууужасно! Освен, че е неудобно ами се събуждаш с 37465597 ухапвания от комари ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Спала съм къде ли не, от пода до кошара , в която се свивам на 4 ката. Спала съм под дървета, в надуваема лодка, на дървен нар (мноого неудобно), на хамак, в автобус, кола и влак си е нормално аз не мога да пътувам без да заспя. Общо взето съм много известна с това, че съм спала на най-невероятни места. А да, най-неудобно е на чин или маса. XD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
един път на палатка заспах на земята , на другия ден напрао ме можех да стана
9 часа сън в автобус...Да кажем само, че не бих го повторила. xD
...
На един фотьойл, бях се свила и после като станах всичко ме болеше. А и на пода не е особено приятно![]()
хамак![]()
Просто аз
В кола с глава до колоната. Прибавям и адското главоболие и вече не мисля, че свита на пет на седалка в автобус, с глава опряна в стъклото и съответно вибриращата, завита с яке през глава, защото на тая екскурзия специално имаше тенденция хората да си правят мръсно, снимайки се как спят, е нещо кой знае колко неудобно.![]()
влак.. беше претъпкано,ужас!![]()
на пода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беше мн яко
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
На една поляна в спален чувалГледката наистина беше страхотна обаче няма да ви казвам на тая твърда земя как после нямаше място по тялото ми дето да не ме боли
Да не говорим, че цяла нощ съм се озъртала за някакви животни да не ме нападнат
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На едно легло в квартира на ПриморскоНа по-ужасен матрак не съм спала през живота си
![]()
В автобус .. може би.
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
ON-THEground![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
На фотьойла, ама после се преместих на леглото,слава богу
![]()
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !