- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Най-неудобното място на което сте спали?
На пода, в кола, във влак, в автобус, на дивана и най-вече - в моето легло![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
На стол-от пластмасовите.![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Направих грешката да спя в самолет на България Еър. Не знам самолета ли беше калпав, пилота ли беше пиян, турболенции ли бяха, но от някакви поддрусвания пет пъти си забих главата в седалката пред мен и един път се свлякох между седалките.
Във всякакви превозни средства 'дет можете да се сетите![]()
както и на маса, под маса, на пода с кучето, на бюрото [опитах се да уча ама не ми се отдава] в банята [бях сърдита на наш'те] в гардероба.. и т.н.
![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Във влак най - обикновен с купета ... На седалките ужасно бешее![]()
на бюрото докато '' уча '' .. на чина в училище.. под маса.. е кола.. на терасата .. в гардероба.. в един гаражж![]()
![]()
на пода и когато ходехме на едно съзстезание и се бяхме наблъскали в един автобус и бях задрямала върху едно момиче, то се приместило и ме оставила до прозореца. По едно време така си забих главата в прозореца, а да не говорим, че стоях на криво после едвам мърдах![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
На една екскурзия аз и две мои приятелки спахме на земята в коридора щото едни пиянки ни бяха легнали на леглата след което ги заляха със по кофа студена вода и нямаше просто как да си използваме леглата ...![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
На едно легло без матрак и на дивана в хола
да не забравя и в даскало на чина
В автобус![]()
на пода защото отстъпих място на буболечка лазеща ми по леглото
на предните две седалки на колата![]()
Много си благородна, аз щях да я прата в безсрочен отпуск.Първоначално написано от babyy123
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Бяхме на лагер и ми се наложи да деля с една фр. разтегаемо кресло,което беше твърдо и широко 1 метъри можеше само настрани да се спи. Преди месец бях на РД и там всички като се насвяткахме и спяхме/изтрезнявяхме 5 момичета върху един диван
![]()
![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
На една пейка в един парк,като клошар се чуствах...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
В автобуса като ходихме от даскало на екскурзия до Германия. Варна-Будапеща е 18 часа път (2 часа през нощта тръгнахме и пристигнахме на другия ден в 8 часа вечерта). Направо ми се е*а майката.