Да на напиша сега и развръзката на историята...
Заминаха те за Варна, и се чувахме по телефона почти всеки ден в продължение на една седмица с Габи (момичето дето работеше на бензиностанцията), не исках веднага да им гостувам, за да ги изчакам да се устроят там, да си наредят мебели, дрехи и т.н.
Минаха около 2 седмици през които не спирах да мисля за онова прекрасно момиче... и един слетобяд бях излязал с приятели да пием кафе, и телефона ми звънна - беше Габи, каза ми че съм несериозен, защото съм обещал да им гостувам, пък още не съм го направил - е това и чаках, в следващия момент бях вкъщи и нахвърлих малко дрешки в един сак и тръгнах към Варна, нощта някъде бях там, спомням си го сякаш беше вчера как седяха на терасата и ме чакаха да пристигна, качих се и Никол (мацката в която се влюбих) ми се стори дори още по-красива от първия път когато я видях...седяхме почти цяла нощ и си говорехме, оказа се че и Никол е адски забавен човек, а и говореше открито за всичко без да се притеснява, още на втория ден усетих че флиртува с мен, но аз го карах полека, не исках да избързвам с това момиче, наистина я харесвах много и не исках да сгреша, слушах я внимателно какво харесва, какво не, и я анализирах така да се каже.
Оказа се че я привличат курварите, несигурността че всеки един момент човека с които е може да е с друга и естествено аз и разказах за някои мои изневери което в последствие се оказа най-големия ми коз.
Направи ми впечатлени също че когато станеше въпрос за приятеля и (които също беше отишъл да учи във Варна заради нея предполагам..) тя ми отговаряше с нещо от рода на - "Абе той не ми е точно приятел" или сменяше темата.
Седях една седмица във Варна, всичко беше супер, но трябваше да се прибирам, нощта когато пътувах обратно тя се разделила с приятеля си, не изпитвала нищо към него (така ми каза) и започнахме да се чуваме всеки ден по телефона или по скайпа, говорехме си с часове, и вече бях свободен да действам - тя беше сама.
След около 10-на дни пак тръгнах за Варна, но без да им казвам, исках да ги изненадам - когато Никол ме видя направо ми скочи на врата, показваше че явно има нещо към мен, а аз все още седях настрана и се правех на недостъпен.
Карахме го така около 2 месеца, аз през седмица бях във Варна, а когато не бях там седях пред компютъра и си говорехме с часове, тя започна да ме ревнува когато ми се обади друго момиче по телефона или когато кажа нещо за някоя друга, и вече беше ясно - и тя искаше да е с мен.
Поредното ми ходене до Варна, в денят в които отидох Габи (съквартирантката и) се прибираше и ние бяхме сами в целия апартамент, тя беше на лекций, а аз отидох и накупувах алкохол, мезета и готова храна и "приготвих" вечеря. Тя беше адски изненадата, вечеряхме и седнахме да пийнем по нещо, след втората чаша ТЯ първа ми призна че МНОГО я привличам (аз до тогава бях показал интерес към нея, но нищо конкретно - само намеци) направо сияех! Бях постигнал целта си! Същата нощ правих най-якия секс в живота си! Това момиче беше направо лудница в леглото (или по-скоро на масата, дивата, пода и т.н....) на другата сутрин пак, и на другия ден пак и пак и пак... това траеше някъде около една седмица, след това Габи се прибра а аз си отидох вкъщи, не знаех заедно ли сме не сме ли и я попитах по телефона - "А ние с теб какво правим?" Отговора беше - "Не знам...ще видим..." Когато ги пуснаха зимна ваканция отидох да я прибера за да не пътува с влаковете (естествено пак правихме секс...) прибрахме се и тя ми каза че е много объркана и точно сега е неподходящ момент да започва нова връзка, и не иска и мен да обърква повече, за това най-добре да не се виждаме, а когато била готова щяла да ми каже (все едно сме първи клас...) казах и че я разбирам (въпреки че не беше така), на следващата вечер цъфна пред вратата без да казва че ще идва, което за мен означаваше че е избрала да бъде с мен и седнахме да "гледаме филм" предполагам сещате се как свърши вечерта и вече си мислех че ще сме заедно.
На другата вечер отиде на дискотека и на другия ден излязохме да пием кафе, когато загледах че на врата има смучка...попитах я какво е това а тя се засмя и ми каза: "Е смучка е какво може да е..." попитах я кои я е направил и тя ми каза, че един от бившите и приятели снощи бил там и се видяли и се натискали в дискотеката, и ми го разправяше с тон все едно това е нещо адски нормално...аз побеснях и и казах че е най-добре повече никога да не се виждаме...станах и си тръгнах, въпреки че бях малко време с нея така да се каже, това момиче ми допадаше адски много, тя е луда глава (имам слабост към тях), тя е забавна, красива, всичко което искам от едно момиче...показа ми явно че има интерес към мен, а и много пъти съм си говорил с Габи и тя ми е казвала че според нея Никол е влюбена в мен, и изведнъж това ми дойде като гръм от ясно небе...
След 2 дни тя се върна при стария си приятел (ония дето заряза защото нямала чуства към него), това ме шокира още повече, толкова лоши неща е говорила за него и накрая пак се върна там...е не мога да ги разбера тея момичета мамка му, не мога! В мен уж влюбена, натиска се със един от бившите си гаджета и накрая се връща при бившия си приятел, който по нейните думи мрази от дуното на душата си...е иди ги разбери...жени... но не може без вас мамка му
Не искам съвети, просто исках да споделя тази история (то е по скоро като авантюра) защото тази нощ се сетих пак за нея и още не мога да си обясня какво точно стана...
Благодаря на всички които са имали търпението да го прочетат!.