Цитирай Първоначално написано от Hook
Не мисля, че е ненормално да харесваш такива момичета.. аз съм същата (само, че с момчета де xD). Няма ли тръпка (такава, че на моменти чак да изтръпвам) нямаме шанс повече от 2 седмици..не мога да изтърпя да го знам постоянно къде е, с кой е, да ми докладва всичко, хъх.. или пък той да ми държи сметка и т.н. Трябва да ми е хем гадно, хем интересно,, иначе не се получава
Ето точно това имах предвид

Цитирай Първоначално написано от gir
Пилците се броят на есен...Ти казваш, че тази целева група и стратегията с нея е успешна, но в резултат си сам. (А аз не мисля, че това е зле човек да си ергенува и цял живот, така че не е упрек, ама ако някой ден решиш да НЕ СИ сам, тогава тези от целевата група няма да са дълго с тебе или ще те вкарат в някоя беля, понеже са с рисково поведение повече от останалите).
Там за дето било много хубаво да те излъже, че да се съмняваш ...те повечето лъжат, ама това с откровено-патологичен лъжец да си...не може да се получи за дълго в повечето случаи...
Ааа реша ли някои ден че искам деца и т.н. със сигурност избранницата ми няма да е от въпрсните момичета, а ще е някоя захлупена селянка дето да си седи вкъщи и да си гледа децата, токато аз продължавам да се занимавам със въпросния тип момичета

Цитирай Първоначално написано от gir
Тези със смучките, дето им даваш пари са по-лесни. Лесно се вижда какво става и можеш навреме да се разделиш с нея. Ама има едно по-опасно ниво - те не изневеряват и се държат добре, а като изсмучат всичко и те напускат като паразит.
И на такава съм попадал...